15 / 05 / 2024

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat adres 

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat adres 

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Vinç sektörünün halka açılan ilk şirketi olan BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin şubat ayında yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen gong töreni bugün yapıldı.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat adres  Haberi

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat adres 

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü mobil vinç, kule vinç, iş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait ihalelere girmek, makina kullanım operatörlük hizmetleri, servis hizmetleri vermek. 2- Her türlü mobil vinç, kule vinç, iş makinası tamir, bakım, servis hizmetlerinde bulunmak, yedek parçalarını temin etmek, servis ile ilgili olarak eleman yetiştirmek, yurt içi ve yurt dışında servis açmak ve bayiliği vermek. 3- Her türlü motorlu ve motorsuz mobil vinç, kule vinç, iş makinaları yedek parçalarını almak ve satmak, imal etmek, ihraç ve ithal etmek. Bunlarla ilgili tesisleri...