02 / 05 / 2024

B-life Ataşehir ne zaman teslim

B-life Ataşehir ne zaman teslim

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında hayata geçirilen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

ÖİB Ataşehir'deki gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Ataşehir'de  bulunan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi 3334 Ada 8 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir'in imar sorununa neşter vurulacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bölgedeki imar sorununu çözmek için Örnek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek. İlgezdi, imar ve tapu sorununa kalıcı ve kesin çözüm bulmak için çalışmalar yürütüyor.

B-life Ataşehir ne zaman teslim Haberi

B-life Ataşehir ne zaman teslim

Berberoğlu ve Entegre İnşaat'ın temel değerler bütünü B-Life: Karşıyaka'nın yeni kent merkezi Ataşehir'de yükseliyor. IZBAN istasyonunun yanında dört bin metrekare yeşil alanı ile hem konforlu hem de modern bir konut imkanı sunan şirket, daireleri 24 ay sonra teslim edecek. 

1+1 ve 3+1 dairelerin kaçırılmaması gerektiğini belirten şirket yetkilileri. "Bu yatırım fırsatı her zaman olmaz" ifadesini kullandı. 


Posta...