02 / 05 / 2024

baba tiyatro ne zaman açılacak

baba tiyatro ne zaman açılacak

Şevket Çoruh’un tiyatro aşkı pahalıya patladı! Ünlü oyuncunun 17 milyon TL’ye mal olan Baba Sahne için 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği ortaya çıktı.

Mehmet Ballıbaba kimdir? Nerede okudu? Kiler GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Ballıbaba ne zaman doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi şirketlere üst düzey yönetici olarak çalıştı? İşte Mehmet Ballıbaba ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü! 

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü. Kilisenin yağmur ve güneş ışığından koruması amacıyla inşa edilen dev örtü yıllar uzun süredir kaldırılmayınca, yapı sera etkisine maruz kaldı. 

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Şevket Çoruh'un tiyatro binasının inşaatı Ekim'de bitecek!

Tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk.

Ege Palas Oteli'nin yeni Genel Müdürü Murat Ağbaba!

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak!

Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettiği İsfendiyarbey İlkokulu'nda öğretmenlerle sohbet eden ve Kentsel dönüşümü, "Gerçekleştirirsek ilimizin kaderi değişir" sözleriyle özetleyen Belediye Başkanı Babaş: "Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak" dedi.

1942 yılında Bakırköy Zuhurat Baba Caddesi'nde bir arsa 4.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Akşam Gazetesi'ne verilen ilanda Bakırköy Zuhurat Baba Caddesi'nde bin 500 metrekare deniz manzaralı arsa metrekaresi 3 liradan 4 bin 500 liraya satılacakmış.

Evgör Mobilya'dan Babalar Gününe özel King Baba Koltuğu!

Babasının rahatını düşünenler Evgör Mobilya’ nın King Baba Koltuğu’ nu, Reva, Hilton veya Elmas Relax Dinlenme Koltukları ile Home Tv berjerden birini hediye olarak seçebilirsiniz...

Mehmet Baba kimdir?

Mimar Mehmet Baba kimdir? Mimar Mehmet Baba, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mehmet Baba, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mehmet Baba..

baba tiyatro ne zaman açılacak Haberi

baba tiyatro ne zaman açılacak

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, 22 yıllık birikimini tiyatroya yatırdı. Yıllardır bir tiyatro açmayı planlayan ünlü oyuncu hayalini gerçekleştirmek için varını yoğunu sattı.


Tutkunu olduğu 7 klasik otomobilini, 3 evini elden çıkarıp 7 milyon TL kredi çeken Çoruh, işe Kadıköy’deki eski bir sinemanın mülkünü satın alarak başladı.



1 NİSAN’DA KAPILARINI AÇACAK

Harabe halindeki sinemayı sıfırdan tiyatroya dönüştüren Şevket Çoruh, Baba Sahne adını verdiği mekân için toplamda 17 milyon TL harcadı.



İnşaat ve dekorasyon masrafları planladığından fazla tuttuğu için ünlü oyuncu, tiyatronun açılışını 18 ay ertelemek zorunda kaldı.


Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Baba Sahne, 1 Nisan’da kapılarını açacak.