04 / 05 / 2024

Babacan inşaat kampanya 2016

Babacan inşaat kampanya 2016

Babacan Holding, Esenyurt’ta inşa ettiği son projesi Babacan Premium’dan ev sahibi olmak isteyenleri “0 peşinat 120 ay vade” ve ayrıca “0 faiz firma bünyesinde 50 ay vade” gibi cazip fırsatlarla dolu “Yaz Kampanyası” ile buluşturuyor.

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

Alemdar İnşaat'tan 'sabit taksit sabit fiyat' kampanyası!

Alemdar İnşaat, “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle temelden projeler için yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında sabit fiyat garantisi sunuluyor.

Babacan Central projesinde inşaat başlıyor!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi, Babacan Central'de inşaat başlıyor. Projede daire teslimlerinin Mart 2021'de yapılması planlanıyor..

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

İnşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor!

Yavaşlayan talebi canlandırmak için arka arkaya kampanya yapan inşaatçılar hükümetten kalıcı çözüm istiyor.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

İnşaat firmaları Ramazan'a özel kampanya yarışında!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazanda özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları!

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Şino İnşaat'tan 30. yılına özel kampanya!

Şino İnşaat Isparta inşaat sektöründeki 30. yılı nedeniyle 30 müşterisine 30. yıl nedeniyle yapımına başlanan Dikmen Sitesinden yüzde 40'ı peşin, kalanı 60 ay sıfır faizle konut sahibi olma fırsatı sunacak.

İnşaat şirketleri Ramazan ayında kampanya yarışına girdi!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı öteleyenler de, büyük indirimler yapan da var.

Babacan inşaat kampanya 2016 Haberi

Babacan inşaat kampanya 2016

Babacan Holding tarafından İstanbul Esenyurt’ta inşa edilen ve toplam 1216 konuttan oluşan Babacan Premium, düzenlediği Yaz Kampanyası ile ev sahibi yapıyor.


Kampanya kapsamında konut ve ticari ünitelerden oluşan Babacan Premium’da 0 peşinat 120 ay vade ve ayrıca 0 faiz firma bünyesinde 50 ay vade seçeneği de sunuluyor.


Her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1, 3+1 düz ve loft dairelere kadar geniş seçenekler sunulan Babacan Premium; 7 blok 1216 konut, kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 102 ticari üniteden oluşuyor. Projenin 1. Etabı’nın 2018 yılı Haziran ayında, 2. Etabı’nın da 30 Aralık 2018’te teslim edilmesi planlanıyor.

Babacan Premium’da Elit Bir Yaşam

İstanbul’un modern yüzü Esenyurt’ta avantajlı konumuyla da dikkat çeken Babacan Premium; E5’e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km uzaklıkta...