02 / 05 / 2024

Babacan Premium öde kampanyası

Babacan Premium öde kampanyası

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak birbirinden özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor.

Babacan Premium'da 2. Etap teslimleri yapıldı!

Babacan Premium'da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinden sonra ikinci etap teslimleri de zamanında gerçekleştirildi.

Babacan Premium 2. Etap teslimleri başladı!

Beylikdüzü E- 5 üzerinde konumlanan, bölgenin en prestijli projesi Babacan Premium’da zamanında yapılan ilk etap teslimlerinin ardından ikinci etap teslimleri de zamanında başladı...

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim!

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Fiyatların 319 bin TL'den başladığı Babacan Premium Projesi'nde ilk teslimler  Eylül 2018’de başlıyor.

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu.

Babacan Premium Tower fiyatları 269 bin TL'den başlıyor!

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Premium Tower Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan Babacan Premium Tower projesinin fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Babacan Premium Tower satış fiyatları!

Babacan Premium Tower satış fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Tower'da 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

Babacan Premium Tower daire fiyatları!

Babacan Premium Tower daire fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Tower projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Babacan Premium Evleri ödeme şekilleri!

Babacan Premium Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor. Babacan Premium'da ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

IKEA, Babacan Premium'da yer almak için görüşmelere başladı!

Haramidere, mobilya ve ev dekorasyon markası IKEA'nın da radarına girdi. Alınan bilgilere göre IKEA, Babacan Holding'in Haramidere'de yükselen Babacan Premium projesinde yer almak üzere görüşmelere başladı.

Babacan Premium Konutları ev fiyatları!

Babacan Premium Konutları ev fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Esenyurt Babacan Premium Konutları projesi Aralık 2018'de tamamlanacak...

Babacan Premium Evleri güncel fiyat listesi!

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Premium projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor. Babacan Premium Evleri güncel fiyat listesi 286 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Babacan Premium öde kampanyası Haberi

Babacan Premium öde kampanyası

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak birbirinden özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Babacan Premium’dan ev  almak isteyenlere taksitlerini 12 ay sonra ödemeye başlama imkanı sağlanıyor ve daireler eşya hediyesiyle teslim ediliyor.

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan projesi ve kampanyaları hakkında açıklamalarda bulundu. Mehmet Babacan,   “Sunmuş olduğumuz avantajlarla projelerimizden konut almak artık daha kolay” dedi.  

28 bin 620 metrekare alan üzerinde yükselen Babacan Premium projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Teslimlerin Haziran 2018’de gerçekleşeceği ‘Babacan Premium’da konut fiyatları ise 269 bin TL’den başlıyor. 

Babacan Premium lokasyon olarak; E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede hayata geçiriliyor.

Web: