05 / 05 / 2024

babacan yapı yılbaşı özel

babacan yapı yılbaşı özel

BabacanYapı, CrownDeLuxe ve Güneşli Express Residence projelerinde yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için çok özel fırsatlar sunuyor

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yılbaşı öncesi hesaplara yatacak! 700 bin çalışan en az 2000 lira alacak

Milyonlarca çalışana yılbaşı öncesi ilaç gibi ödeme yapılacak. En az 2.004 TL hesaba geçecek. Ödemeler maaşa göre değişiklik gösteriyor. Merakla beklenen ödeme takvimi netleşti. Ödemelerden yaklaşık 700 bin kamu işçisi yararlanacak. İşte tüm detaylar...

Kiracılara kötü haber! Ev sahipleri, şimdi de yılbaşı zammı talep ediyor!

2023 yılına girmeye sayılı günler kala bazı ev sahipleri kontrat döneminin bitmemesine rağmen maaşlara yapılacak zamları gerekçe göstererek yılbaşında da kiralara zam istiyor.

Colorist Panorama'da yılbaşına özel fiyatlar!

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama Şile'de yılbaşına özel fiyat avantajı sunuluyor...

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı Yakuplu iletişim!

Babacan Yapı Yakuplu projesinin 192 milyon 375 bin TL yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi dört blok olarak yükselecek...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Babacan Yapı Port Royal konut fiyatları!

Babacan Port Royal projesi Konutları 2019 yılında teslim edilecek. 50 ay sıfır faiz fırsatı sunulan Port Royal Evleri, Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

babacan yapı yılbaşı özel Haberi

babacan yapı yılbaşı özel


Yeni yıl dileklerini yeni bir evle taçlandırmak isteyenler, BabacanYapı’nın sunduğu konforlu yaşamın kapısını kampanyalardan yararlanarak aralayabilirler.


Bahçeşehir ve Güneşli’de gerçekleştirdiği nitelikli konut projeleriyle bölgeye değer katan BabacanYapı, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenler için iki projesinde iki ayrı kampanyayı hayata geçiriyor. Kiracı olup konut sahibi olmak ya da birikimlerini gayrimenkul alanında değerlendirmek isteyen yatırımcılar yıl bitmeden kampanyalardan yararlanabilirler. 


Nitelikli konut üretme prensibiyle 2002 yılından bu yana yaşam alanları inşa eden BabacanYapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Babacan hayata geçirdikleri kampanyalarda yeni yıla girerken gerçekten farklı, özel ve cazip ödeme koşulları sunma fikrinden yola çıktıklarını belirtti. Babacan, “Büyük hayalleri olanların karşısına güçlü ve kolaylıklar sunan bir kampanya ile çıkmak istedik. Kampanyalarımızın sunduğu olanaklarla müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirecek kapıyı aralamayı hedefledik. Bizim için en önemlisi; kampanya çağrısıyla...