03 / 05 / 2024

Babalı Köyü villa yıkımı

Babalı Köyü villa yıkımı

Kocaeli Kandıra Babalı Köyü’nde imar izni olmadığı belirlenen 19 lüks villa yıkıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek yıkım işlemi sırasında jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Çinliler dünyanın en zengin köyünü kurdu! Herkese villa veriliyor!

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyat listesi!

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyat listesi 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı bulunuyor...

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyatları!

Yeşilyaka Su Büyükçekmece villa fiyatları 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan proje Mesa Mesken ve Nurol İnşaat imzası taşıyor...

Sarıyer'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 9 villa!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Köyü ve Sarıyer-Merkez Mahallesi'nde yer alan 9 adet villa toplamda 11 milyon 11 bin 656 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Büyükçekmece Karaağaç'ta 5.5 milyon TL'ye satılık 2 villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Büyükçekmece Karaağaç Köyü'nde bulunan 2 villayı satışa çıkardı. İhalesi 23 Ağustos Salı günü yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Kurtdoğmuş'ta 4.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 villa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından Pendik Kurtdoğmuş Köyü'nde bulunan dört adet tek katlı villa, iki adet serası, iki adet kümesi sarnıç ve kuyusu olan arsa 4 milyon 428 bin 640 TL'ye satışa çıktı.

Ihlamur Evleri Büyükçekmece villa fiyatları!

Ihlamur Evleri Büyükçekmece villa fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Konutların 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandığı proje 250 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyonkarahisar Tazlar Köyü Muhtarlık Binası villa tipinde yapıldı!

Afyonkarahisar'da Tazlar Köyü'ne ait muhtarlık binası 3 katlı villa tarzı yapılan muhtarlık binası görenleri şaşırtıyor. Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Tazlar Köyü'ndeki villa tipi muhtarlık binası, görenlerin ilgisini çekiyor.

Babalı Köyü villa yıkımı Haberi

Babalı Köyü villa yıkımı


Kandıra’nın sahil köylerinden olan Babalı’da Kocaeli ve çevre illerde ikamet eden vatandaşlar tarafından hazine arazileri üzerine çok sayıda lüks villa yapılmış, imar izni bulunmayan villaların 9’u geçtiğimiz yıl yıkılmıştı. Büyükşehir Belediyesi bir yıl süreyle yaptığı çalışmalar sonucunda imar izni olmadan inşa edilen 19 lüks villa daha tespit etti. Villalarla ilgili yıkım kararı alan belediye Pazartesi sabahı bölgeye çok sayıda zabıta ekibini sevk ederek yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

GÜN BOYU SÜRDÜ

Geçtiğimiz yıl yıkım çalışmalarında vatandaşlarla zabıtaların karşı karşıya gelmesi ve küfürleşmeye varan tartışmaların yaşanması belediye ekiplerinin bu defa daha yoğun güvenlik önlemi almasına sebep oldu. Çok sayıda çevik kuvvet ve jandarma ile bölgeye giden zabıtalar lüks villaların yıkım işlemini gün boyu sürdürdü. Çoğu deniz kenarında manzaralı olarak inşa edilen villaların yıkımı sırasında...