27 / 05 / 2024

baca temizliği ne zaman yapılır

baca temizliği ne zaman yapılır

Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürü Hüseyin Kurt, "Baca bakımı ve temizliği, yangından korunma tedbirleri arasında önemli bir yer tutuyor. Ülkemizde her yıl bina yangınlarının yüzde 20'si temizlenmeyen bacalardan çıkıyor." dedi....

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 23’üncü halkasını oluşturan 984 dairelik AKÇELEBİ Konutları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Peki Karatay Akçelebi Konutları kura çelişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 300 adet daire emeklilere özel satışta. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede TOKİ Balıkesir Manyas toplamda 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

TAV Havalimanları rotasını Nijerya ve Fildişi'ne çevirdi!

Türk firmalarının gözdesi haline gelen Afrika'ya yatırımlar başladı. TAV rotasını Nijerya ve Fildişi'ne kaydırırken MNG Holding eğitim, tarım, enerji ve sağlık alanlarında yatırım yapmak için Nijerya'da görüşmelere başladı

Konut devlet desteği ne zaman verilecek?

Konut devlet desteği yönetmeliği olan Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik, 26 Şubat 2016 tarihinde 29636 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik gereğince konut devlet desteği ne zaman verilecek?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Başvuru değerinin 500 lira olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ev alacaklara devlet desteği ne zaman ödenecek?

İlk defa ev alacaklara devlet finansal destek sağlıyor. 7/4/2015 tarihi itibariyla tamamı kendi adına kayıtlı konut sahibi olmayan kimseler, devlet desteği alabiliyor. Peki, ev alacaklara devlet desteği ne zaman ödenecek?

Gaziosmanpaşa'da yıkılan binaların çevre temizliği yapılmıyor mu?

Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde 13 bölgenin riskli alan olduğu gerekçesiyle başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Gaziosmanpaşa'da yıkılan binaların çevre temizliği yapılmazken ilçe adeta harabe bir kente dönü

Çorum Çomar Barajı’nda dip temizliği yapılacak!

Çorum’un yıllardır içme suyu ihtiyacını karşılayan Çomar Barajı’nda yapılacak olan dip temizliği ile kullanım süresi 13 yıl daha uzayacak. Barajda, Haliç’te yapılan çalışmanın benzeri yapılacak.

baca temizliği ne zaman yapılır Haberi

baca temizliği ne zaman yapılır

Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürü Hüseyin Kurt, vatandaşları muhtemel baca yangınları ile karşılaşmamaları için temizlik yaptırmaları konusunda uyardı. Kurt, "Baca bakımı ve temizliği, yangından korunma tedbirleri arasında önemli bir yer tutuyor. Ülkemizde her yıl bina yangınlarının yüzde 20'si temizlenmeyen bacalardan çıkıyor." dedi. Kurt tarafından yapılan açıklamada, tıkanıklıklar ve ters esen rüzgarlar sebebiyle bacaların çekmediğine temas edilerek, sobadan sızan gazlardan dolayı birçok kişinin hayatını kaybettiği ya da hastanelerde tedavi görmek zorunda kaldığı hatırlatıldı.


Zamanında yapılacak baca temizliğinin üzücü olayların önüne geçeceğini dile getiren İtfaiye Müdürü Kurt, "Temizlenmeyen bacalarda oluşan kurumlar baca yangınlarına neden olmakta, bu da maddi kayıpların yanısıra can kayıplarına da yol açabilmektedir. Vatandaşlarımızın bu tür üzücü sonuçlarla karşılaşmaması için konut bacalarını yılda en az iki kez, lokanta, fırın ve benzeri...