06 / 05 / 2024

Bafra Sarpın yol yatırımları

Bafra Sarpın yol yatırımları

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul'da kentsel dönüşümün yol haritası hazır: 179 bin konut dönüşüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili konuştu ve son dakika rakamları paylaştı. İşte ayrıntılar...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

Üstün yol tutuşu ile Porsche 911 Carrera 4S bayilerde alıcılarını bekliyor

Porsche 911 Carrera 4S, 911 serisinin ikonik tasarım dilini yansıtır. Özel ön ve arka tamponlar, geniş hava girişleri, keskin hatlar ve karakteristik farlar gibi detaylar, araca sportif ve çekici bir görünüm kazandırır.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş altın ve gümüşte 2023'ün yol haritasını çizdi! Rekorlar için net tarih

Finans uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için 2023 tahminlerini paylaştı. Küresel risklerin artmaya devam ettiğine dikkat çeken Memiş, yatırımcılara “Aceleye gerek yok” diyerek uyarıda bulunmuştu. Yatırımcılara seslenmeye devam eden Memiş, gram altın ve gümüşte yeni rekorlar için tarih pa

Yol testleri tamamlandı! Tek kapılı elektrikli araç Ceryan, seri üretime hazırlanıyor

Adana'da, Çukurova Teknokent bünyesindeki mühendislik firması tarafından geliştirilen, tek kapılı ve 100 kilometre menzilli elektrikli araç "Ceryan"’ın yol testleri tamamlandı. Ceryan şimdi seri üretime hazırlanıyor.

Bütün dengeleri değiştirecek! Dolar değil altın…

Batı Afrika ülkesi Gana, ödemeler dengesini kökünden değiştirecek bir karara imza attı. Buna göre ülke, döviz artışının yol açtığı enflasyonun frenlemek için petrol ürünlerini dolar yerine altınla satın alacak.

Fed Başkanı enflasyonu düşürmeye kararlı! İşte Merkez Bankası’nın yol haritası!

Richmond Fed Başkanı Thomas Barkin, Merkez Bankası’nın enflasyonu düşürmeye kararlı olduğunu dile getirdi.

Bafra Sarpın yol yatırımları Haberi

Bafra Sarpın yol yatırımları


Samsun Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Bafra’nın en uzak köylerinden olan Sarpın ve Karakütük Mahallelerinde vatandaşların konuğu oldu.  Mahalle halkı tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Yılmaz ve milletvekili Orhan Kırcalı, tek tek vatandaşların sorunlarını dinledi.  Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle imece usulü köy içi yollarını yapan köylüler su ve kanalizasyon sorunlarının Büyükşehir tarafından çözüldüğünü ve taleplerinin grup yollarının yapılması olduğunu söylediler.


YILMAZ:“SARPIN’IN DERDİNİ KASAP ÇENGELİ GİBİ KAFAMIZA TAKTIK”


Köyde yaptığımız su ve kanalizasyon çalışması bitti şimdi yol derdine neşter vurmak için buradayız diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,”Biz tıp kı bir doktor gibi buradaki sorunun filmini çok iyi çektik. Yola baktık ve yapılması gereken işi istişare ettik. Sarpın’ın derdini yüreğimize...