28 / 04 / 2024

bağbaşı toki teslimleri

bağbaşı toki teslimleri

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021!

Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinde son durum ne?

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Manisa Köprübaşı TOKİ kura çekimi 2020 yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kuraları yarın saat 10:00'de çekilecek.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ'de son viraja girildi!

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Bağbaşı TOKİ 3. Etap'ta inşaat devam ediyor!

Kırşehir ‘de Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ 3. Etap'ta çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu'nda konut teslimleri bugün itibariyle başlıyor, proje 118 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

bağbaşı toki teslimleri Haberi

bağbaşı toki teslimleri

Geçtiğimiz senelerde 1 ve 2 ‘inci etabı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen 2 bin 712 konutluk Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde inşa edilen 3’üncü etabın inşaatında sona gelindi.

Kırşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Bağbaşı Kentsel dönüşüm projesinde 3 ‘üncü ve son etabı yapıyoruz. Daha önceki yıllarda 1 ve 2’inci etabı tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmiştik. Son etabın hak sahipleri de çekilen kura ile belli oldu. 3’üncü etapta mimari değişikliklerde var. Özellikle dış cephede. TOKİ standartları gayet yükseldi. İnşaatlarımız kaliteli. Müteahhidimize işleri hızlı bir şekilde yapıyor kolaylıklar diliyoruz. Rabbim İnşallah kaza bela vermeden en hızlı en güzel şekilde kimseye zarar gelmeden güzel bir çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz bizim 2009’da ki ilk projelerimizden bir tanesi...