05 / 05 / 2024

bağcılar içdaş arazisi projesi

bağcılar içdaş arazisi projesi

Hasılat paylaşımı modeliyle verilecek olan 112 bin metrekarelik İçdaş Fabrikası Güneşli arazisinde finale Aydınlı Grup ve DKY İnşaat kaldı. Ancak Sinpaş Grubu dev araziyi satın almak için masaya oturdu...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durumu paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm işkencesi!

İstanbul Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinleri evlerinin müteahhit firmaya peşkeş çekildiğini iddia etti. 2 yıldır mobbing ile karşı karşıya kaldıklarından şikâyet eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi için güvenecekleri bir müteahhit firma ile anlaşmak istiyor.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

bağcılar içdaş arazisi projesi Haberi

bağcılar içdaş arazisi projesi


İstanbul Bağcılar Güneşli'deki 112 bin metrekarelik İçdaş Fabrikası arazisi için birçok büyük firma talipli olmuştu. İçdaş Fabrikası Güneşli arazisi için yapılan görüşmeler sonucunda finale Aydınlı Grup, Sinpaş Grubu ve DKY İnşaat kaldı.


İçdaş Fabrikası Güneşli arazi için hasılat paylaşımı modeli olursa Aydınlı Grup ağır basıyor. Ancak arazi satılırsa Sinpaş Grubu'na satılacak. İstanbul'un merkezi lokasyonunda yer alan 112 bin metrekarelik dev arazide yapılacak olan projede yaklaşık 2 bin konut inşa edilecek.


İçdaş Güneşli projesinin 2014 yılı sonunda başlaması planlanıyor. Eski İçdaş Fabrikası Güneşli'de Ateştuğla ve Evren Mahallesi arazında yer...