08 / 05 / 2024

bağcılar sünger fabrikası

bağcılar sünger fabrikası

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yetkililer, fabrikada bazı işçilerin mahsur kaldığını belirtti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sürüyor...

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar Çınar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Bağcılar ilçesi, Çınar Mahallesi, 320 ada, 11 parselin batısındaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul Bağcılar için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bağcılar Yenimahalle için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar'da bina sakinlerini korkutan çatlak!

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar'da 4 katlı bir binanın kolonunda, çatlaklar oluştu. Evlerinde korkarak kaldıklarını söyleyen bina sakinleri, ekiplerin binaya gelip inceleme yapmasını bekliyor.

Bağcılar Yavuzselim 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 1075 ada, 1 parsel ile Kuzeyinde ve Batısında yer alan kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

bağcılar sünger fabrikası Haberi

bağcılar sünger fabrikası

Bağcılar'daki bir sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Barbaros Mahallesi'nde bulunan sünger fabrikasında yangın çıkması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.


Yetkililer, fabrikada bazı işçilerin mahsur kaldığını belirtti. 


İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın...