07 / 05 / 2024

Bağcılara öğrenci yurdu mu inşa edilecek

Bağcılara öğrenci yurdu mu inşa edilecek

Hayırsever işadamları ile birlikte inşa edecekleri 150 öğrenci kapasiteli Erkek Öğrenci Yurdu Projesi’ni de tanıtan Dönmez, 4 katlı tesiste dijital kütüphane, 4’er kişilik odaların bulunduğu yatakhane katları, etüt odası olacağını sözlerine ekledi.

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

İzmir Karabağlar'daki öğrenci yurdu tamamlandı! 

İzmir Karabağlar'da Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapımı tamamlandı. Yurt öğrenci kayıtlarına başladı. 

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Tunceli’de 200 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor!

TOBB tarafından Tunceli’de yapımına başlanılan kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi. 200 kişilik yurtta geçici kabul işlemleri başladı.

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şarkışla öğrenci yurdu açıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

Osmaniye'ye bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Osmaniye’de bin kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak. Osmaniye’de faaliyet gösteren mevcut kız ve erkek öğrenci yurtlarının haricinde bin kişilik yurt için çalışmalara başlandı.

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Bağcılara öğrenci yurdu mu inşa edilecek Haberi

Bağcılara öğrenci yurdu mu inşa edilecek

Kurulduğu 2013 yılından bu yana bini aşkın üyeye ulaşan BAGİMDER’in (Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği),  öğrencilere burs sağlama, eğitim programları ve kurs hizmetleri gibi önemli projeleri hizmete sunduğu belirtildi. BAGİMDER’in öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından olan barınma sorununa çözüm bulmak amacıyla hayırsever işadamlarının da katkısıyla 150 kişilik Erkek Öğrenci Yurdu yaptıracağı belirtildi.


BAGİMDER’in (Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği) hizmetlerinin tanıtımının yapıldığı program Wyndham Istanbul Hotel’de gerçekleştirildi. Yapılan sunumlarda BAGİMDER’in, iki yıl gibi kısa sürede ilçede birlik ve beraberliği geliştiren, eğitime katkı sağlayan, öğrencilere barınma, burs ve eğitim imkanı sunan projeleri hayata geçirdiği kaydedildi.


DÖNMEZ: “FAALİYETLERİMİZİ YURT BİNASIYLA TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Programın açılışında bir sunum yapan BAGİMDER Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez, İmam Hatip Okulları’nın, 101 yıllık tarihe sahip olduğunu...