08 / 05 / 2024

Bağcılarda hayata geçirilen projeler

Bağcılarda hayata geçirilen projeler

Dünyada sayılı ülkemizde ise bir ilk olan Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen “İstişare Programı”nda buluşan radyocular ilçede gerçekleştirilen projelerle ilgili görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TMMOB'dan Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır Bağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüme yönelik, Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Amed İl Koordinasyon Kurulu basın açıklaması düzenledi. 

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

100 günlük icraat programın hayata geçirilen projeler TBMM'de!

Birinci ve ikinci 100 günlük icraat programı kapsamında hayata geçirilen ve geçirilemeyen projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

Bağcılarda hayata geçirilen projeler Haberi

Bağcılarda hayata geçirilen projeler

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaptığı konuşmada kendisinin de bir radyo dostu olduğunu belirterek, “1970’lerden önce yaşayan bütün kuşakların en yakın dostu ve eğlence kaynağı radyoydu. ” dedi. TRT ve özel radyoların yanında 1927’nin Ankara Radyosu’nun gece 19.00’dan 22.00’ye kadar süren sadece üç saatlik yayınlar yaptıklarını ifade eden Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Türkiye’de radyoculuğun başlangıç tarihi olan 6 Mayıs 1927’dir. 87 yılda radyoculuk gerçekten çok önemli bir konuma geldi. Türkiye'de 1.000’den fazla radyo ve televizyon kurumu faaliyet gösteriyor. İstanbul’da karasal ortamdan 115, uydu ortamından ise 92 radyo yayın yapıyor.” 

Radyocularla birlikte birçok proje gerçekleştirdiklerini anlatan Çağırıcı, ulusal medyanın büyük bir kısmının Bağcılar’da olduğunu söyledi. Çağırıcı, “Bu sebeple Yüzyıl Mahallemizde, Hürriyet ve Dünya gazetelerinin yanındaki alana Medya Parkı inşa edeceğiz. İçerisinde oturma alanları,...