23 / 05 / 2024

bağcılarda kiralık daireler

bağcılarda kiralık daireler

Bağcılar'da inşa edilen Mall of İstanbul ve Batı Şehir projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Kiralık araçlara talep arttı! Aylık araç kiralama 25 bin liradan başlıyor!

Kurban Bayramı tatili öncesinde kiralık araçlara talep arttı. Aylık kiralama ücretleri 25 bin TL'den başlarken uzamanlar dolandırılmamak için uyarılarda bulundu. İşte uzmanlardan araç kiralayacak kişilere öneriler...

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Tima Terrace Bağcılar'da son daireler satışta!

Tima Yapı İstanbul Bağcılar'da yeni projesine hazırlanıyor. 120 daireden meydana gelen projede son daireler satışta.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

İbrahim Şahin günlük kiralık dairelere karşı uyardı!

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

Bağcılar Belediyesi'nden yapım karşılığı kiralık otopark!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Barbaros Mahallesi'nden bulunan park alanında yer altı katlı otopark ve üzerine park yaptırılacak. 30 yıllığına kiraya verilecek tesisisin yatırım bedeli 10 milyon 479 bin 697 TL olarak belirlendi.

Cadde Varlık Sitesi Bağcılar fiyatları!

Cadde Varlık Sitesi Bağcılar fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Cadde Varlık Bağcılar projesinin ilk etabında 130 konut ve 5 ticari birim olacak...

Bağcılar'da 20.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü tarafında bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 20 Eylül Salı günü yapılacak taşınmazın bedeli 20 milyon 149 bin TL olarak belirlendi.

bağcılarda kiralık daireler Haberi

bağcılarda kiralık daireler
 Bağcılar konut projelerinin videosu için...