12 / 05 / 2024

Bağcılarda kütüphaneli otobüs durağı

Bağcılarda kütüphaneli otobüs durağı

Prestij caddelerinin hizmete sunulduğu ve kullanışlı kaldırımların yapıldığı Bağcılar'da otobüs duraklarına kütüphane yapıldı. İlçe sakinlerinin, İETT duraklarında otobüs bekleme sürelerini değerlendirmesi amacı ile Durak Kütüphanesi uygulaması başlatıldı

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Toplu taşımaya yüzde 40 zam! İşte yeni zamlı tarife!

Ulaşımını toplu taşımaya ile sağlayanlara kötü haber. Otobüs ve dolmuş fiyatlarına yüzde 40 zam gelecek. İşte detaylar!

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

BİM'e bahar indirimleri geliyor! BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü!

BİM’in çok beğenilecek 4 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü. 4 Nisan 2023 fiyat listesi

Otobüsçüler Federasyonundan zam açıklaması! Duymadım demeyin!

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına dair açıklamalarının çarpıtıldığını söyledi. İşte detaylar!

Şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? İşte yanıtı

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yapılmadığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

A101 soğuk havalarda içinizi ısıtacak! Xiaomi ısıtıcılarda kış indirimi... 4 Ocak fiyat listesi

A101'den kışa uygun web kullanıcılarına özel indrim. 'Aldın aldın' kampanyası dahilinde Xiaomi Smartmi 1S akıllı konvektör ısıtıcılar uygun fiyata Peki Xiaomi Smartmi 1S akıllı konvektör ısıtıcılar ne kadar?

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel fırsat seti! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel kampanya! Ufo ısıtıcı fiyatları ne kadar? Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofise, eve, bahçeye ve benzeri bir çok alanda kullanabileceğiniz Kumtel ısıtıcılar, şimdi kısa bir süreliğine sepette yüzde 8 indirimle sizi bekliyor. Şömine tipi, kule tipi, yerden olan ısıtıcılarda ve vantilatörlerde geçerli indirimi kaçırmayın. İşte, Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bağcılarda kütüphaneli otobüs durağı Haberi

Bağcılarda kütüphaneli otobüs durağı

Zengin içerikli sosyal ve kültürel projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar değişik bir uygulama ile daha tanıştı. İlçe sakinlerinin, İETT duraklarında otobüs bekleme sürelerini değerlendirmesi amacıyla Durak Kütüphanesi uygulaması başlatıldı.  İçerisinde kitaplar bulunan 11 durakta otobüs veya servis bekleyenler vakitlerini kitap okuyarak değerlendiriyor.

Prestij caddelerin hizmete sunulduğu geniş ve kullanışlı kaldırımların yapıldığı Bağcılar ilçesinde ilgi gören bir uygulama daha hizmete sunuldu. İlçenin değişik noktalarına kurulan durak kütüphanesi, otobüs bekleyen yolcuların vakitlerini değerlendirmesine yardımcı oluyor.

Fatih Mahallesi Kapalı Sokak, Şehitler Parkı, Yıldıztepe Cezine, Kirazlı Metro, Kestane Bahçesi, Bağcılar Meydanı, Ertuğrul Gazi Parkı, Molla Gürani Parkı, Güneşli Meydanı, Kocayusuf Parkı’na kurulan durak kütüphanelerine Bağcılar Belediyesi ekipleri tarafından her hafta iki kez kitap konuluyor. Şu ana kadar durak kütüphanelerine toplam 20 bin kitap konuldu.

OKUMA BİLİNCİ GELİŞİYOR

Bağcılar’da...