25 / 05 / 2024

bağdar caddesi tahincioğlu

bağdar caddesi tahincioğlu

Bağdat Caddesi’ndeki dönüşüm cazibesine büyük firmalar da katıldı. Tahincioğlu’dan sonra Ağaoğlu da Bağdat Caddesi'nde apartman projeleri yapmaya başladı. Ağaoğlu, 5 apartman projesi, Tahincioğlu ise 12 proje yapıyor.

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Sektörün lider firmalarından Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Tahincioğlu’ndan 2.5 milyarlık ciro!

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen yıl bin 454 bağımsız birim satışıyla ciroda 2.5 milyar lira ile birinci sırada yerini almayı başarmıştı. 

bağdar caddesi tahincioğlu Haberi

bağdar caddesi tahincioğlu

Bağdat Caddesi’ndeki dönüşüm cazibesine büyük firmalar da katıldı. Tahincioğlu’dan sonra Ağaoğlu da Bağdat Caddesi'nde apartman projeleri yapmaya başladı. Ağaoğlu, 5 apartman projesi, Tahincioğlu ise 12 proje yapıyor.


Bağdat Caddesi’nde başlayan kentsel dönüşüm, gayrimenkulün devlerini caddeye çekti. Tahincioğlu ve Ağaoğlu gibi büyük şirketler Bağdat Caddesi bölgesinde birçok sokakta proje yapmaya başladı. Diğer projelerinden farklı olarak caddenin sokaklarında 20-30 daireli butik apartman projeleri yapan şirketler bunun için ana markaları yerine alt markalar oluşturmuş. Tahincioğlu, iştiraki Nidapark AŞ ile Ağaoğlu ise Cadde İnşaat ile sokak arası projelerde yer alıyor.


Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Bağdat Caddesi’ndeki projelerini ise Ali Ağaoğlu’nun eski hayat arkadaşı Ayten Alpar yürütüyor. Ali Ağaoğlu’nun yüzde 60, Ayten Alpar’ın yüzde 40 ortaklığa sahip olduğu Ağaoğlu Cadde İnşaat şu anda bölgede, Caddebostan’da 22 daireli...