29 / 04 / 2024

Bağdat Caddesinde müteahhitler dernekleşti

Bağdat Caddesinde müteahhitler dernekleşti

Bağdat Caddesi' ndeki (Cadde) müteahhitler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sağlıklı iletişim kurabilmek gibi nedenlerle Kentsel Yaşam Yatırımcıları Derneği' ni kurarak tek ses olma kararı aldılar...

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Türk müteahhitler Bağdat yolunda!

Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih’in Türkiye ziyaretinin ardından Türk iş heyeti Bağdat’a giderek temaslarda bulunacak. Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Emin Taha, “Irak’ın yeniden inşası ve imarı için bu bölgelere el atmak gerekiyor” diye konuştu. 

Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddeleri dönüşüm yaşıyor!

İstanbul’un prestijli caddeleri dönüşüm yaşıyor. Bağdat, İstiklal ve Abdi İpekçi Caddelerinde fiyatlar eskisine göre daha makul. Marka karmalarında da ciddi bir değişim var...

Bağdat Caddesi'ni dönüşüm vurdu!

Bağdat Caddesi gayrimenkul fiyatları ve kiraları bakımından İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer alıyor. Bölgede son dönemlerde gayrimenkul fiyatları ve kiralarında düşüş yaşanıyor. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer, Bağdat Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını Cadde'de projeler üreten müteahhit firmalara sordu. İşte,  Mimar Esin Tümer'in yazısı.. 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm sorunu yaşanıyor!

İki bin konutun yarım kaldığı Bağdat Caddesi'nde 100'ü aşkın  müteahhit sıkıntı yaşıyor.  Şantiyeye dönüşmüş olan bölgede, tamamlanmış konutların satışı konusunda da sorunlar yaşanıyor.

Bağdat Caddesinde müteahhitler dernekleşti Haberi

Bağdat Caddesinde müteahhitler dernekleşti


Bağdat Caddesi'ndeki (Cadde) müteahhitler, son dönemde kentsel dönüşüm konusunda yaşanan sıkıntılar, halkın bilinçlendirilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sağlıklı iletişim kurabilmek gibi nedenlerle Kentsel Yaşam Yatırımcıları Derneği'ni kurarak tek ses olma kararı aldılar. Çalışmalar caddenin en eski yap-satçılarından biri olan Sadıkoğulları şirketinin sahibi Mehmet Sadıkoğlu önderliğinde yürütülürken, Aydoğan İnşaat'ın sahibi İrfan Aydoğan'ın da destek verdiği derneğin bir ay içinde kurulması planlanıyor. 


Bağdat Caddesi'nin yap-satçı müteahhitleri olarak tek çatı altında toplanmak için bu derneği kurmaya karar verdiklerine işaret eden Aydoğan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Dernek kurmaya karar verdikten sonra 120 inşaatçıyı geçtiğimiz haftalarda Büyük Kulüp'te topladık" diyor. Kentsel Yaşam Yatırımcıları Derneği'nin yönetim kurulunda Mehmet Sadıkoğlu, İrfan Aydoğan, Zikrullah Turan, Hakan Şişik, Aydoğan Selimoğlu gibi isimler de...