30 / 04 / 2024

bağdat işçi kaçırılması

bağdat işçi kaçırılması

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Bağdat'ta bir Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 vatandaşımız kaçırılmıştır. Irak makamlarıyla çok sıcak temaslarımız devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

IMF: Faiz indirimi için henüz erken! 2025 yılı başına kadar faiz artırımları devam edecek!

Küresel piyasalar merkez bankalarının faiz artırımlarını ne zaman sonlandıracağını merak ederken, IMF Başkanı Kristalina Georgieva 2025 yılını işaret etti. Georgeva, faiz indirimlerinin başlaması için henüz yeterli ekonomik koşulların oluşmadığını savundu.

2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Çiftçiler şimdi bu rakamlara bakın! İl il hesaplara yatırıldı! 

Çiftçiler mazot gübre desteği ödemesine ilişkin son dakika detaylarını merakla araştırıyor. 2023 mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı? 

Gelir İdaresi Başkanlığından acil duyuru geldi! Bu tarihi kaçırırsanız çok üzüleceksiniz! Acil bakın!

Gelir idaresi Başkanlığı (GİB) hangi borçların yapılandırılmasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen kişiler için tarih açıklandı. Buna göre son tarih 31 Mayıs 2023 oldu.

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL’den başlayan fırsatlarla sizlerle… İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi ve ürünlerin özellikleri…

Emeklilik primleri resmen kökünden değişti! 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu?

Emeklilik için primini kendi ödeyen vatandaşlar 2023 ödemelerinin ne kadar olduğunu sorgulamaya devam ediyor. Emeklilik primleri resmen kökünden değişti. Peki, 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bu iş fırsatı kaçmaz! Başvurular için tarih belli oldu, memur alımı yapılıyor

Devlet memuru olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat bir tık uzağında. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na yapılacak 350 devlet memuru alımı için başvuru şartları ve adaylarda aranan nitelikler netleşti...

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

İşte geri ödemesiz özel burslar, başvuru süresini kaçırmayın

Üniversite öğrencileri için kritik dönem başladı. Eylül ayı içindeki başvuru dönemini kaçırmayın. 100 binlerce öğrenci burs arıyor. İşte geri ödemesiz özel burslar ve koşulları...

PlayStation için kaçırılmaz kampanya! Artık bedava

Sony, PlayStation için kaçırılmaz bir fırsat başlattı. İlk defa üye olan kullanıcılar PlayStation Plus aboneliklerini 7 gün boyunca ücretsiz kullanabilecek.

Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcılar genellikle en büyük problemi satış aşamasında yaşıyorlar. Peki, Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Tapuda süreç nasıl işler? İşte tüm detaylar...

Riskli yapı tespit başvurusu için gerekli belgeler neler?

6306 numaralı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un 3. maddesine göre riskli yapı tespiti için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kurumlara başvuru yapılması gerekiyor. Peki, Riskli yapı tespit başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

bağdat işçi kaçırılması Haberi

bağdat işçi kaçırılması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bağdat'ta bir Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 Türk vatandaşının kaçırıldığını belirterek, " Irak makamlarıyla sıcak temaslarımız devam ediyor.Irak makamları da henüz olayın nasıl olduğu ve kimler tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin bir bilgiye sahip değildir" dedi.


Çankaya Köşkü'nde, BM İnsani İşler Eşgüdüm Ofisinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien'ı kabul eden Kurtulmuş, "Henüz çok net bilgiler içinde değiliz. Bağdat'ta bir Türk müteahhitlik firmasında çalışan 18 vatandaşımız kaçırılmıştır. Şu anda Irak makamlarıyla çok sıcak temaslarımız devam ediyor. Irak makamları da henüz olayın nasıl olduğu ve kimler tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin bir bilgiye sahip değildir, şu an itibarıyla söylüyorum. İnşallah bu, güzel bir sonuçla da nihayetlendirilmiş olur" açıklamasında bulundu.


Stadyum inşaatı şantiyesi basıldı 


Öte yandan Nurol Holding'den yapılan açıklamada, olayın Bağdat'ın Sadr bölgesindeki...