13 / 05 / 2024

Bağımsız Birim Kimlik Numarası esenler

Bağımsız Birim Kimlik Numarası esenler

Esenler'de ev ve ofislerle ilgili işlemlerin kolaylaşması için Bağımsız Birim Kimlik Numarası verilecek...

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birim yapılacak! Bakan Özhaseki son rakamları verdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birimin inşa edilmesi gerektiğinin altını çizerek, son durumu paylaştı. 

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

İmar barışından 7,5 milyon bağımsız birim yararlandı!

İmar barışından bugüne kadar 7 milyon 450 bin 578 bağımsız birim yararlanırken, başvuru sahipleri tarafından 24 milyar 190 milyon 266 bin TL ödeme yapıldı...

İmar barışına 10 milyon 300 bin bağımsız birim başvurusu yapıldı!

İmar barışına 10 milyon 300 bin bağımsız birimin başvurusu yapıldı. İmar barışı uygulamasından  aklaşık 24 milyar lira yapı kayıt belgesi bedeli tahsil edildi...

Mehmet Özhaseki: Yüzbinlerce bağımsız konut risk altında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'de yüzbinlerce bağımsız birim ve konut risk altında. İşte bunları zamanında yapanlar niye hiç suçu üzerine almıyorlar? İstanbul'a ihanet ederken acaba kendileri hiç suçluluk hissetmiyorlar mı?" dedi.

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Esenler Tuna Mahallesi'nde 343 bağımsız birim dönüşecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Esenler Belediyesi Tuna Mahallesi'nde yer alan 77 binada 343 bağımsız birimi dönüştürecek.

Ege Yapı Yedikule projesinde bağımsız birim sayısı 161 oldu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek olan Ege Yapı Fatih Yedikule'de yapımı planlanan projede bağımsız bölüm sayısı 161 oldu.

Bağımsız Birim Kimlik Numarası esenler Haberi

Bağımsız Birim Kimlik Numarası esenler
İstanbul Esenler'de vatandaşların ev ve işyerlerinin belediyelerde yapacakları bütün işlemleri için kullanacakları Bağımsız Birim Kimlik Numarası verilecek. Bu barkod sistemi ile işlemler daha kolay...