29 / 04 / 2024

bağlum kültür merkezi nerede

bağlum kültür merkezi nerede

3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kültür merkezi inşaatı ödenek yetersizliğinden nedeniyle durdu. 

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımına Mart ayında başlanacak!

Yıkımına Mart ayında başlanacağı açıklanan ve yerine 2 bin 500 kişilik opera binası yapılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin son hali görüntülendi. 

bağlum kültür merkezi nerede Haberi

bağlum kültür merkezi nerede


3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

İnşaat alanına giderek incelemelerde bulunan ve yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliği taşıyan merkezimiz, önemli bir eksikliği de gidermiş olacak. İçerisinde bulunan sayfiye yeriyle burası Kültür Merkeziyle birlikte bir yaşam yerine dönüşecek. İçerisindeki çocuk oyun grubumuz, futbol sahamızın da yer aldığı mesire alanımızda vatandaşlarımız temiz havadan da yararlanarak nitelikli zaman geçirebilecekler. Keçiören'imize ve Bağlum'a hayırlı -uğurlu olsun." dedi.

Hizmete girdiğinde Bağlum'a ayrı bir değer katacak,  6.500 m² alan üzerine inşa edilen merkezin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, aerobik ve fitness salonları, çok amaçlı salon,...