15 / 05 / 2024

Bagozza misafir ağırlama mekanı

Bagozza misafir ağırlama mekanı

Türkiye’nin moda merkezi konumundaki Osmanbey’de 1978’den beri takım elbise üreten Öme Giyim, 2006’da satın aldığı Bagozza markasıyla bir ilke imza atıyor.

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Kredi kartlarıyla ilgili alınacak önlemler belli oldu! Detaylar peş peşe açıklandı! İşte atılacak adımlar...

2024-2026 senelerini kapsayan OVP’de ilk sinyalleri verilen kredi kartı harcamaları ile kredilere sınırlama, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklandı. Bakan Şimşek’in açıklamalarından anlaşılan hem kredi kartlarında hem de kredilerde yeni sınırlayıcı düzenlemeler gelecek.

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Bosch Serie 6 alttan donduruculu XXL kapasiteli buzdolabı, misafir ağırlamayı ve kalabalık sofraları sevenleri çok memnun edecek bir ürün. Peki, Bosch XXL buzdolabı kaç litre, özellikleri ne, en uygun nereden kaç liraya alınır? İşte detaylar...

Bakan açıkladı! İkinci el otomobillere 6 ay 6 bin kilometre sınırı geliyor! 2022 İkinci el araç düzenlemesinde ne var?

İkinci el otomobillerin satışında sınırlama iddiaları gündemde. Konuya açıklık kazandıran Ticaret Bakanı Mehmet Muş oldu. Bakan Muş, bir düzenleme hazırlığında olduklarını ve düzenleme ile şirketlerin, galerilerin ve otomobil kiralama şirketlerinin satın aldıkları sıfır kilometre araçların kullanılm

Konut krizinde dehşete düşüren rapor açıklandı: Kiralık konut fiyatlarındaki artış dudak uçuklattı

TÜİK, Türkiye’de yılda yüzde 21-22 kira artışı olduğunu açıkladı ancak piyasadaki oranlar kağıt üzerindeki oranların oldukça üstünde. Hükümetin konut kira artışlarına yüzde 25 sınırlama getiren yasasına rağmen İstanbul'da konut fiyatları 'barınma' krizini gündeme getirdi.

Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Asgari ödeme tutarı değişti. BDDK açıkladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan yapılan açıklamada tüketici kredilerine ve kredi kartları harcamalarına sınırlama geldi. Kredi kartlarında asgari ödemelerinde yeni kural ikiye ayrıldı. İşte tüm detaylar…

Piyasa Kahini İslam Memiş altının büyük atağı ne zaman yapacağını açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara öngörülerine devam ediyor. Altının fırlama yapacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Doğalgaza borsa zammı!

Doğalgaz faturalarından şirketlerin temsil, ağırlama gibi masrafları artık alınmıyor. Fakat bu defa da firmaların borsa ve kadro masrafları faturaya yansıtılacak.

Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerinin bağış, sponsorluk, reklam ve tanıtım giderleri, ceza, temsil ve ağırlama, ilan ve dernek aidat giderlerinin artık tarifeden alınmayacağını açıkladı.

Resmi Gazetede yayımlandı! Elektrik faturalarında yeni dönem!

Elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi giderlerinin vatandaşın faturasına eklenmesi yönünde karar alındı.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'a yeni ‘cemevi’ müjdesi!

Ümraniye Topağacı Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Cemevi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Örnek teşkil edecek birkaç noktada cemevi hazırlama projemiz var. Bunu İstanbul’a hediye etmek istiyoruz engelleri ortadan kaldırıp” dedi.

Bagozza misafir ağırlama mekanı Haberi

Bagozza misafir ağırlama mekanı

35 ülke 350 satış noktasına ulaşan hazır giyim markası Bagozza,  müşterilerine özel otel yapıyor.  Otel-Mağaza konseptinin mimari ise Ali Türker olacak.



Devlet bakanlarından ünlü isimlere kadar pek çok ismi giydiren Bagozza, bugüne kadar görülmemiş bir hizmete soyundu. Yurt dısında 3 bin ila 7 bin dolar arasında satışa sunulan takım elbiseler Türkiye’de 3 bin liraya alıcı buluyor.  Müşterilerinin rahatı için hem alışveriş yapacakları hem de dinlenecekleri bir otel konsepti geliştiren Bagozza, böylece bir ilke de imza atmış oldu.  Bu yıl 30 milyon ciro bekleyen marka, sürekli  yenilenen bakış açısıyla bir dünya markası olmayı hedefliyor.  



Öme Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aslan Bagozza’yı İtalya’da bir hoture Couture markasıyken 2006 yılında satın aldıklarını belirtiyor. Bir aile şirketi olan Öme Giyim’in Yönetim Kurulu Üyesi...