29 / 04 / 2024

Bahçe bakımının püf noktaları neler

Bahçe bakımının püf noktaları neler

Bahçe düzenlemesi sadece güzel görüntü için değil, daha rahat bir ortamda vakit geçirmek için önem teşkil ediyor. Konuyla ilgili olarak ISS Bahçe Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri, bahçe bakımının 5 püf noktasına dikkat çekiyor...

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Strada Bahçeşehir'de 15 yıla varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı!

Akzirve imzasıyla Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir'de 15 yıl varan ve 0,69'dan başlayan vade fırsatı sağlanıyor. Peki, Strada Bahçeşehir konutlarının özellikleri neler? İşte detaylar...

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Rowenta’nın outlet fırsatını kaçırmayın! İşte outlet kişisel bakım ürünleri ve 3 Nisan 2023 fiyat listesi

Rowenta kişisel bakım ürünlerinde outlet fırsatı sunuyor. Rowenta online alışveriş sitesi outlet kategorisinde tıraş makinesi, saç şekillendirici ve saç düzleştirici modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Rowenta kablosuz saç düzleştirici ne kadar?

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

Koçtaş'tan bahçe balkon depolama alanlarında indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş, bahçe balkon depolama alanlarında indirim fırsatlarını resmen başlattı. Peki, Koçtaş'ta bahçe balkon depolama alanları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Evde bakım parası ödemeleri yarın başlıyor! Hesabınıza 3 bin 336 TL yatacak! Son dakika...

14 Ekim 2022 Evde bakım parası yatıp yatmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuyla ilgili son dakika araştırmalarını hızlandırdı. Peki 14 Ekim evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası yatan iller belli oldu mu 14 Ekim? Ekim ayı evde bakım parası ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Bahçe bakımının püf noktaları neler Haberi

Bahçe bakımının püf noktaları neler

Bahçe bakımı ve peyzaj uygulamaları uzmanlık gerektiren işler. Özellikle büyük şehirlerde insanların yeşile hasret kalması, ev alırken bahçe özellikli evleri ön plana çıkartıyor. Bahçe düzenlemesi ise, sadece güzel görüntü için değil, daha rahat bir ortamda vakit geçirmek için önem teşkil ediyor. Konuyla ilgili olarak ISS Bahçe Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri, bahçe bakımının 5 püf noktasına dikkat çekiyor.  


Özellikle büyük şehirlerde yeşile hasret kalan insanlar, yeni bir yerleşim yeri ararken bahçe kullanımlı olmasına dikkat ediyor. Ancak bahçeler özellikle sezon geçişlerinde iyi bir bakıma ihtiyaç duyuyor. İyi, sağlıklı ve güzel görünümlü bir bahçeye ulaşmak hayal değil. Konuyla ilgili olarak ISS Bahçe Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri, bahçe bakımında 5 püf noktaya dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor.

Tesislerde ya da bahçelerde yer alan...