09 / 05 / 2024

Bahçelievler İlçe Başkanlığı

Bahçelievler İlçe Başkanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti, Bahçelievler İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Bahçelievlerlilerle tanışma ve Birlik Gecesi'ne katıldı

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

TOKİ mağdurlarından yeni eylem: 'Sabit taksit olan hakkımızı geri istiyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan ev alarak mağdur olan vatandaşlar AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

EGM Polis Akademisi Başkanlığı personel alım ilanını duyurdu! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı çeşitli birimlere Profesör, Dr. Öğretim Üyesi, Öğr. Gör. ve Arş. Gör. alımı yapılacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler'in 3 mahallesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Nazım İmar Planı'nda ( 222 ada, 28 parsel ) Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi parselasyon planı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 682 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi’nin TOKİ’ye devredilen Bahçelievler Kampüsü'nün imar planı değişti!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Merkez Mahallesi 442 Ada 27 Parsel, 444 Ada 4 Parsel ve Bu Parseller Arasında Kalan Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Bahçelievler İlçe Başkanlığı Haberi

Bahçelievler İlçe Başkanlığı


AK Parti İstanbul Bahçelievler İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ın ev sahipliğinde, Yenibosna'daki spor Parkı Çadırında 12 Ocak 2013 Cumartesi günü gerçekleşen "Bahçelievlerlilerle tanışma ve Birlik Gecesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar  onur konuğu olarak katıldı.Geceye İstanbul 3. Bölge AK Parti Milletvekilleri Harun Karaca ve Bülent Turan da katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar onur konuğu olarak katıldığı gecede konuşmasına “Türkiye’nin bugünü ve geleceği için çalışan sevgili arkadaşlarımız ve değerli misafirlerimizle bu kıymetli vakti paylaşmak memnuniyet verici” diyerek başladı. Erdoğan Bayraktar, “Türkiye’miz büyük bir kalkınma hamlesi içinde. Ülkemizde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Türkiye’nin gelişimine paralel bir şehircilik anlayışı ile marka kentler oluşturma hedefiyle çalışıyoruz” dedi. Bayraktar ayrıca dönüşüm sürecinin, uzun bir...