02 / 05 / 2024

Bahçelievler Soğanlı otopark ve pazar alanı imar planı nerede

Bahçelievler Soğanlı otopark ve pazar alanı imar planı nerede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark alanı ve açık pazar alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatını askıya çıkardı. İmar planları 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek...

Bahçelievler'de acil toplanma alanı var mı?

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da yaşanan 5.8'lik deprem sonrasında her gün, İstanbul’un olası bir büyük depreme ne kadar hazırlıklı olduğu konuşuluyor. Tartışmalar devam ederken Bahçelievler Soğanlı Mahallesi’nin acil toplanma alanının olmadığı ortaya çıktı...

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Bahçelievler Kuleli otopark alanı imar tadilatı askıda!

Bahçelievler İlçesi Kuleli Mevkiiye ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Şahin, İsmail Özarslan, Ali Özarslan, Coşkun Özarslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Ozku Emlak İnşaat Otomotiv Mobilya ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozku Emlak İnşaat Otomotiv Mobilya ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Pervin Aksoy tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Raşit Aygüneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 23 Mart' ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Yeşiltepe Sokak' ta kuruldu.

1Bay İnşaat Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1Bay İnşaat Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bay tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Mucize Sokak' ta kuruldu.

Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Yaman Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi' nde kuruldu.

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Söylemez ve Muhammed Emin Ceyhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçelievler Soğanlı otopark ve pazar alanı imar planı nerede Haberi

Bahçelievler Soğanlı otopark ve pazar alanı imar planı nerede
Bahçelievler İlçesi, Soğanlı Mahallesi, 4230 parselin bir kısmı ve kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı, dün (2 Ekim 2014) ilanen askıya çıkarıldı. 

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark imar planı askıda! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı katlı otopark ve sabit pazar alanı imar planı askıda! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıda! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28454 dosya numaralı imar planı tadilatını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Bahçelievler Soğanlı Mahallesi açık pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanı imar planları, 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;
Plan notları!
1- Plan onama sınırı,  İstanbul  İli Bahçelievler İlçesi, Soğanlı Mahallesi, 4230 Parselin bir kısmı ve kadastral yol alanıdır.
2- Plan...