03 / 05 / 2024

Bahçelievlerde açık otopark

Bahçelievlerde açık otopark

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi 'nde yer alan konut sahasındaki açık otoparkı toplamda 11 milyon 691 bin 400 TL'den satışa çıkarıyor.

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Murat Kurum: 22 millet bahçesi açılışa hazır!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "57 millet bahçesini tamamladık. 35 millet bahçesini hizmete sunduk. 22 millet bahçesi açılışa hazır." dedi.

Ömer Bulut'tan millet bahçesi açıklaması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada "TOKİ olarak 182 millet bahçesi planladık.11 millet bahçesini tamamlayıp, halkımızın kullanımına sunduk. 55 millet bahçesinin yapımı devam ediyor." dedi.

Hobi bahçeleri yıkılacak mı?

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin engellenmesi, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırıldı. Kanun teklifi TBMM'de yasalaştı. Peki hobi bahçeleri yıkılacak mı? İşte hobi bahçeleri kanunu...

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

İBB’nin yeni gazete büfesi ve çay bahçesi açma talebi reddedildi!

İBB’nin yeni gazete, çiçek büfesi ve çay bahçesi açma talebi, AKP-MHP grubunun oyları ile onaylanmadı. CHP’li Tarık Balyalı, yandaşlara verileceği ileri sürülerek alınan ret kararını eleştirdi.

Türkiye'nin yeni gündemi: Hobi bahçelerinin yıkımı!

Son yıllarda ise, kentte yaşayanların geçmişteki tarımsal üretime olan özlemi, doğa sevgisi üzerinden kırsal yaşama özendiriliyor. Hobi bahçeleri adı altında en verimli tarım arazilerine hobikondular inşa ediliyor. Hobi bahçelerinin yıkımı ise yeniden gündeme geldi.

Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa aldı!

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi, 5 milyon TL'ye Acarkent'teki bahçe katı dairesini satarak, 8.5 milyon TL'ye bahçe içinde yine aynı siteden villa aldı.

Bahçelievlerde açık otopark Haberi

Bahçelievlerde açık otopark

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi'nde yer alan konut sahasındaki açık otoparkı satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 11 milyon 691 bin 400 TL olarak belirlendi. 


İhalesi 20 Kasım 2014 günü 11:20- 11:30 arası Bakırköy Adalet Sarayı Satış Mezat Salonu'nda açık artırma sureti ile yapılacak. 



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

BAKIRKÖY SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU - Evrak No: 2013/220 E


T.C. BAKIRKÖY (SULH HUKUK MAMKEMELERİ) SATIŞ MEMURLUĞU


2013/220 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLAM


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri ;


I NO'H TAŞINMAZIN ,


Tapu Kaydı : İstanbul ili. Bahçclievler ilçesi. Kocasınan Mah. 12052 Parsel, 1.670.20 m2 Yüzölçümlü. Arsa nitelikli taşınmazın tamamı satışa konudur


Özellikleri : Satışa ilişkin dosyada mevcut Bakırköy 4 Sulh Hukuk Mahkemesinin 2013/998 Esas ve 2014/205 Karar sayılı ilamına esas olan tarihli hılırkışı...