09 / 05 / 2024

Bahçelievlere yeraltı katlı otoparkı nereye yapılacak

Bahçelievlere yeraltı katlı otoparkı nereye yapılacak

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Türkiye, İstanbul Bahçelievler'deki yeni projesi Rams Garden için düğmeye bastı. Rams Garden projesiyle bahçelievlere 796 adet ferah konut ve ticari üniteler geliyor. İşte Rams Garden projesiyle ilgili tüm detaylar...

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Az katlı bahçeli konutlar küçülerek büyüyor!

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Hadise annesine Belçika'dan villa aldı!

Ünlü şarkıcı Hadise, zor zamanlar geçiren annesine, Belçika’nın Limburg şehrinden 750 bin TL ödeyip bahçeli iki katlı villa satın aldı.

Bahçelievler'deki riskli 11 katlı apartman mühürleniyor!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yer alan 11 katlı bir sitede zabıta ekipleri yıkılma tehlikesine karşı daireleri mühürlüyor.

Bahçelievler'de 8 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Bahçelievler'de bina sakinlerinin talebi üzerine yapılan incelemelerde risk taşıdığı tespit edilen 8 katlı apartman tahliye edildi.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Bahçelievlere yeraltı katlı otoparkı nereye yapılacak Haberi

Bahçelievlere yeraltı katlı otoparkı nereye yapılacak

Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 11383 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı, dün (2 Ekim 2014 Perşembe) askıya çıkarıldı.


Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark ve yol alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark ve açık pazar alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28421 dosya numaralı imar planlarını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve sabit pazar imar planını 31 Ekim 2014'te askıdan indirecek. Detaylar şöyle;


Plan Notları!




1- Plan onama sınırı, İstanbul ili Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak mahallesi, 11383 Parsel  sınırıdır.


2- Plan onama sınırı içindeki alan, "Sabit Pazar...