10 / 05 / 2024

bahçeşehir diyarbakır koleji

bahçeşehir diyarbakır koleji

Şanlıurfa ve Diyarbakır başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu’daki 6 vilayete 9 kampus açan Bahçeşehir Koleji, ülkenin en geri kalmış bölgesine, 95 milyon dolarlık kolej yatırımı yaptı..

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Bahçeşehir Platinum'da 36 ay taksit fırsatı! Yeni proje!

Bahçeşehir Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Platinum İzmir'in Torbalı bölgesinde yükseliyor. Yüksek kira getirisi sunan projede 36 ay taksit fırsatı bulunuyor.

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Bahçeşehir Gölet yürüyüşe kapatıldı!

Başakşehir'in en prestijli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir'de, belediyeye ait araziyken imara açılan ve tartışmalı inşaatın devam ettiği gölet bölgesindeki yürüyüş parkuru kapatıldı.

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

bahçeşehir diyarbakır koleji Haberi

bahçeşehir diyarbakır koleji

Dünya Eğitim Girişimcileri Başkanı Enver Yücel, “Artık bölgeye Oxford gibi okullar açmanın zamanı” dedi.


TÜRKİYE’nin en geri kalmış bölgeleri Doğu ve Güneydoğu’da, sanayi ve turizm yatırımlarında olduğu gibi eğitim sektöründe de bahar havası yaşanıyor. Kürt meselesinin çözümünü sağlayacak ve terör ortamına son verecek ‘çüzüm süreci’ bölgedeki özel okul yatırımlarını da hızlandırdı. 

 Bahçeşehir Kolejleri, Diyarbakır’da ve Şanlıurfa’da yeni kampuslarının açılışını yaparken, bu kurumun bölgede bulunan 6 vilayetteki okul sayısı da 9’a ulaştı. Bahçeşehir Kolejleri kurucusu ve Dünya Eğitim Girişimcileri Başkanı Enver Yücel, Doğu ve Güneydoğu’daki yatırımlarının toplamının 95 milyon dolara ulaştığını belirterek, bölge illerimizde önümüzdeki yıl birkaç tane daha kolej yatırımımız olacak. Şanlurfa’da kolejimizi açtık, üniversitemizi de yakında açarız. Bu konuda daha liberal bir hukuki yapı için YÖK de çalışmalarını sürdürüyor” dedi.


KALKINMA...