29 / 04 / 2024

Bahçeşehir Royal Ayrancılar

Bahçeşehir Royal Ayrancılar

Şehru İnşaat, İzmir Torbalı’da Bahçeşehir Royal’le 44 bin metrekarelik alanda modern bir yaşam alanı hayata geçiriyor. 

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Artea Yapı tarafından hayata geçirilen Artea Bahçeşehir'de 5,5+1 villa tipi konut fiyatları 16 milyon 900 bin TL'den başlıyor. İşte Artea Bahçeşehir projesinin ayrıntıları...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022!

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Bahçeşehir Royal Ayrancılar Haberi

Bahçeşehir Royal Ayrancılar

1984 yılından günümüze “insanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi” ilke edinen Şehru İnşaat, İzmir’in yeni çekim merkezi Torbalı-Ayrancılar’da yepyeni bir proje hayata geçiriyor. 

İstanbul ve Bodrum’da çok özel projeler inşa eden Şehru İnşaat’ın İzmir’deki ilk yatırımı olan Bahçeşehir Royal, bölgenin eşsiz doğası eşliğinde huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 44 bin metrekare alan üzerinde yükselecek Bahçeşehir Royal projesi 6 blokta toplamda  340 daire ve 8 dükkândan meydana gelecek. 

Şehru İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şehnaz Aybar, Proje’nin, geniş peyzaj alanları, sosyal tesisleri, kafeteryaları, restoranları ve ticari alanlarıyla dikkat çektiğini dile getirdi. Modern yaşamın tüm detaylarını içinde barındıran Bahçeşehir Royal’de lüks, prestij, sosyal ve doğal yaşamın bir arada olacağını belirten Aybar, “Bu...