02 / 05 / 2024

Bahçeşehir Yeşiltepe dönüşüm

Bahçeşehir Yeşiltepe dönüşüm

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 11.03.2011 tarihli kararla “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edilen ve Başakşehir İlçe Belediyesine devredilen 53.7 hektarlık alanda şuan planlama çalışmaları yapılıyor...

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması: 'Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenliyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tüm OSB'leri "Yeşil OSB"ye dönüştürmeyi istediklerini belirterek Sanayide Yeşil Dönüşüm Belgesi' düzenlediklerini açıkladı.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Bahçeşehir Yeşiltepe dönüşüm Haberi

Bahçeşehir Yeşiltepe dönüşüm


Boğazköy Pazartürk Kapalı Pazar Yeri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçeşehir İtfaiye Müdürlüğü'nün olduğu noktanın karşısında yer alan Yeşiltepe Mahallesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti. Dönüşümü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 20 Eylül 2013 tarihinde Başakşehir Belediyesi'ne devredilen 53.7 hektarlık alanda şuan planlama çalışmaları yapılıyor. 


53.7 hektarlık alanda gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm için şu an belirlenen herhangi bir tarih yok. Bahçeşehir Yeşiltepe'de tarih ve projeler netleştiğinde detaylar Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi Emlakkulisi.com’da olacak.


Bahçeşehir 2. Kısım, Sıvat-Yeşiltepe mevkii, Başakşehir Belediyesi'nin başvurusu üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 11.03.2011 tarihli kararla “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edilmiş ve karara gerekçe olarak da “mevcut plan hükümlerinin, zeminde yaşanan sorunlar nedeniyle uygulanamaması sonucu yapılaşamayan 53.7 hektar büyüklüğünde alanın,...