01 / 05 / 2024

bahçetepe istanbulun ne kadarı satıldı

bahçetepe istanbulun ne kadarı satıldı

Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir'de inşa edilecek Bahçetepe İstanbul satışa sunuldu. Ev alanlara verilen 40 metrekarelik hobi bahçeleriyle ön plana çıkan projede 1476 konutun yarısı ön satışta tükendi

Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Bahçekent Avrupark ne zaman teslim edilecek?

78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Bahçekent Avrupark projesinde 1394 konut ve 86 adet ticari ünite buluyor. Peki Bahçekent Avrupark ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde resmi satışlar 11 Nisan Cumartesi günü başlayacak.Peki Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Bahçekent Avrupark Konutları Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 3.havalimanına ve bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman yapılacak?

Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Bahçekent Flora'da 875 adet konut ve 260 adet ticari alan bulunuyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Kirazlı Bahçe Güneşli fiyat listesi!

Kirazlı Bahçe Güneşli fiyat listesine göre daireler 275 bin TL'den başlıyor. Asset İnşaat'ın yeni projesi olarak yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İl'i Güneşli'de yer alıyor.

Kirazlı Bahçe Güneşli'de 275 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Asset İnşaat'ın yeni projesi Kirazlı Bahçe Güneşli'de yükseliyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 275 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

New Bahçeşehir ne zaman teslim?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen New Bahçeşehir Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Peki New Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçekent Avrupark ne zaman teslim?

Bahçekent Avrupark ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sinan Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Avrupark Bahçekent Konutları ne zaman teslim?

Satışlarının ocak ayı sonunda başlaması planlanan Avrupark Bahçekent 'te daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent Evleri ne zaman teslim?

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent Evleri ne zaman teslim edilecek?

bahçetepe istanbulun ne kadarı satıldı Haberi

bahçetepe istanbulun ne kadarı satıldı

TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Makro İnşaat&Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Başakşehir'de hayata geçireceği Bahçetepe İstanbul satışa çıktı. Başakşehir'de yükselecek olan Bahçetepe İstanbul projesi hakkında bilgi veren Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, 'Yapımına bu ay başlanacak olan Bahçetepe İstanbul'da daire teslimleri 2014'ün ilk yarısında olacak. 16 blokta 1.476 konutun yer aldığı proje ön talepte yoğun ilgi gördü. 700 daire bu dönemde satıldı' dedi. Konutların 62 ile 247 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Uyan, 'Proje, Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşuyor. Sınırlı sayıda olacak  deluxe dairelerde Türk hamamı ve sauna var' diye konuştu.


133 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Daire fiyatları hakkında da bilgi veren Uyan, 'Bahçetepe Kuleler'de 1+1 daireler 133 bin, 2+1 dairelerse...