02 / 05 / 2024

Bahçetepe Medikule satışları

Bahçetepe Medikule satışları

Bahçetepe İstanbul'un rezidans kuleleri "Medikule" ismiyle satışa sunuluyor. Bahçetepe Medikule satılık daire fiyatları 172 bin TL'den başlayarak değişiyor...

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Asoy Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Asoy Bahçeşehir projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konutların satışları başladı. Peki Asoy Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Bahçeli ev ve arazi satışları arttı!

Kamu bankalarının konut kredisindeki faiz oranlarını düşürmesinden sonra gayrimenkul satışları rekor seviyede arttı. İnşaatı devam eden sıfır dairelere de talepler artarken, kiralık daireler ise boş kaldı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Koronavirüs bahçeli ev satışlarını artırdı!

Koronavirüs salgını sürecinde yapılan “evde kal” çağırılarından sonra gayrimenkul sektöründeki tüketici dinamiklerinin değişmesine sebep oldu. Deprem beklentisi ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerini, bahçeli evlere yöneltti...

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Bahçetepe Medikule satışları Haberi

Bahçetepe Medikule satışları


Makro İnşaat ve Akyapı tarafından ortak inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin iki rezidans kulesi "Medikule" adıyla satışa çıkıyor. Bahçetepe Medikule satışları 13 Temmuz 2013 tarihinde resmi olarak başlıyor.


Bahçetepe Medikule satılık daire fiyatları öncesinde Bahçetepe İstanbul projesinin detaylarından bahsedelim. Bahçetepe İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.


Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul projesi 1.476 adet konuttan oluşuyor. 81 bin 910 metrekare arsa alanında yükselen Bahçetepe Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Bahçetepe Medikule satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL olarak belirtiliyor.


16 katlı 14 adet normal konut bloklarının inşa edildiği Bahçetepe İstanbul Evleri'nde iki rezidans kulesi olan Bahçetepe Medikule 30 katlı olarak hayata geçiriliyor.


Bahçetepe Medikule daire tipleri olarak yalnızca 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon...