06 / 05 / 2024

bahçeyi çatıya taşıdı

bahçeyi çatıya taşıdı

Sahip olduğu dört katlı binanın çatı katını beş yıldır taşıdığı toprakla gerçek bir bahçeye benzetti

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin ihalesi yargıya taşındı!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde atatürk Havalimanı'nı ve Atatürk Havalimanı ihalesinin yargıya taşınmasını kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

AKM Millet Bahçesi yargıya taşınacak! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'da AKM alanlarının millet bahçesi yapılmasıyla ilgili projeyi yargıya taşıyacaklarını açıkladı. 

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü! 

Antalya'daki Noel Baba Kilisesi'nin çatısı çürüdü. Kilisenin yağmur ve güneş ışığından koruması amacıyla inşa edilen dev örtü yıllar uzun süredir kaldırılmayınca, yapı sera etkisine maruz kaldı. 

bahçeyi çatıya taşıdı Haberi

bahçeyi çatıya taşıdı
İstanbul Silivri'de yaşayan 64 yaşındaki Mehmet Emin Küçükkaya yıllarca makinelerle uğraştığı için emekli olduktan sonra toprakla uğraşmak istedi. Uygun bir araziye ve bütçeye sahip olmadığından kardeşi ile birlikte sahip oldukları 4 katlı binanın çatısına saksılarla toprak taşımaya başladı. Küçükkaya dev saksıların içine meyve ağaçları dikti. Küçükkaya'nın bahçesi o kadar gelişmiş ki  bazı meyvelerin iki üç çeşidini birden yetiştiriyor. Bir çatı katından çok gerçek bir bahçeye benzeyen Küçükkaya'nın bahçesinde meyve ağaçları ve sebzelerin türü 100'ü geçerken, 150 çiçek çeşidi yer...