01 / 05 / 2024

Bak Yapı yeni projesi

Bak Yapı yeni projesi

51 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirilecek Konya Prestij Park projesinde 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konutu hayata geçireceğini açıklayan şirket, projenin tamamını 2015'in haziran ayında teslim etmeyi hedefliyor...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca herhangi bir gelir durumuna bakılmadan yeni doğum yapan tüm annelere doğum yardımı sağlanıyor. Başvuran annelere, ilk bebeği için 300 TL, ikinci bebeği için 400 TL, üçüncü ve sonraki bebekler için de 600 TL ödeme yapılıyor.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampanya ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor! 

Durma noktasına gelen konut satışlarını hareketlendirmek amacıyla hayata geçirilecek olan yeni kampanya için geri sayım resmen başladı. Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampa ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği alanlar hemen bakın! Yeni maaşınız ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinin yeni zamla beraber kaç TL olarak ödeneceği merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni zamlı maaşlarınıza bakın!

Emekli 2023 zammı kaç lira olacak? Emekliler hemen bu tabloya bakın! Yeni maaşlar bir bir hesaplandı!

2023 yılı yaklaştıkça milyonlarca emekli de maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merakla araştırıyor. Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı ve belirlendi! Emekliler hemen bu tabloya bakın...

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Bak Yapı yeni projesi Haberi

Bak Yapı yeni projesi

Şimdiye kadar İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da konut projeleri hayata geçiren Bakyapı, Konya Selçuklu'da 100 milyon liralık yeni projesine başladığını duyurdu. 51 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirilecek Konya Prestij Park projesinde 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konutu hayata geçireceğini açıklayan şirket, projenin tamamını 2015'in haziran ayında teslim etmeyi hedefliyor. En küçük dairenin 78 metrekareden başladığı projede, daire fiyatları 119 ile 199 bin lira arasında değişiyor. Konya Prestij Park projesi tanıtım toplantısında konuşan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, Konya'nın ekonomisi sürekli gelişen ve hızla büyümeye devam eden bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Bu büyümeyle birlikte doğan konut ihtiyacı Konya'da belirgin bir hale dönüştüğü için yatırımımızı buraya yapma kararı aldık. Konya'da olduğu gibi İzmir,...