08 / 06 / 2024

Bakan İdris Güllüce sempozyum

Bakan İdris Güllüce sempozyum

Özel Birikim Koleji Öğrencilerinden “4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun Onur Konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce olacak..

Bakan İdris Güllüce sosyal bilimler sempozyumuna katılacak!

Özel Birikim Koleji Öğrencilerinden “4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun Onur Konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce olacak..

Bakan Güllüce Konyalı aileye kentsel dönüşüm hediyesi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Dönüşüm devam ediyor' başlıklı programda Meramlı aileye 'kentsel dönüşüm' hediyesi verdi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı.

Bakan Güllüce eski bakanları ve bürokratları buluşturdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Rixos Otel'de, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kadar geçen süreçte görev yapmış olan tüm bakanlara yemek verdi.

Bakan Güllüce eski bakan ve bürokratlar için yemekli toplantı düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına kadar geçen süreçte görev yapan Bakanlar ile Müsteşarları yemekli toplantıda bir araya getirecek.

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklamalarda bulundu. Güllüce, otopark sorunu için devrimci nitelikte bir yönetmelikte çalıştıklarını belirtti...

Bakan Güllüce TMMOB’a neden randevu vermedi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TMMOB’nin randevu istemine bir türlü yanıt vermemesi konusunda “Randevuyu bilgisayarım veriyor. Sıranın ne zaman geleceğini bilgisayara sormam lazım” dedi.

Bakan Güllüce, Finlandiya Bakanı Toivakka ile görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Finlandiya Avrupa İşleri ve Dış̧ Ticaret Bakanı Lenita Toivakka ile makamında görüştü. Güllüce, Farklı uçlarda yer almalarına rağmen dost iki ülke olduğunu söyledi.

Bakan Güllüce: İztuzu ihalesini iptal edeceğim

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İztuzu Plajıyla ilgili tartışmalara ilişkin "İztuzu ihalesini iptal edeceğim" ifadesini kullandı. Bakan İdris Güllüce'nin twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle...

Bakan Güllüce: Akkuyu, kıytırık bir mühendis işi değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Akkuyu nükleer santral projesi için "Bir tane kıytırık mühendisle olacak iş mi? Ciddi olarak bakılıyor. ‘Nükleer mühendisleri yok’ dendi. Nükleer mühendislerin, hepsi mi olacak bakanlıkta" dedi.

Bakan Güllüce’den Ceylanpınar’a tapu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’den Ceylanpınar’a tapu müjdesi geldi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Ceylanpınar’ın tapu sorununu çözdü.

Bakan Güllüce'den İztuzu sürprizi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, özelleştirilmesiyle gündemde olan Dalyan'daki dünyaca ünlü İztuzu Plajı ile twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çevrenin korunmasına yönelik attığımız bazı adımlar sanayiye fren olabilir" dedi

Bakan Güllüce: 2014 çevre yılı oldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşların rızasıyla yürütüldüğünü anımsatan Bakan İdris Güllüce, 2 seçim sürecinin yaşanmasına rağmen geçen yılki faaliyetlerin beklentilerinin üzerinde gerçekleştiğini, tahminlerinin aşıldığını dile getirdi.

Bakan Güllüce: Kentler için özel projeler hazırlıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin, "insan dostu şehir anlayışını hakim kılmak" olduğunu ifade etti. Güllüce, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi...

Bakan İdris Güllüce sempozyum Haberi

Bakan İdris Güllüce sempozyum

Özel Birikim Koleji Öğrencilerinden “4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun Onur Konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce olacak.


Birikim Koleji Ortaokul ve Lise öğrencileri tarafından 2011-2012 Öğretim Yılından bu yana düzenlenen “Her şeyi Merkezinde Bırak, Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun bu yıl 4.’sünü gerçekleştirecek. Her yıl alanında uzman konukları ağırlayan sempozyum, bu yıl ise Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi misafir ediyor.

Hızla gelişen ve doğal olarak değişen dünya şartlarına bağlı olarak sosyal bilimlerin önem kazandığı 21. Yüzyılda, Birikim Koleji öğrencileri birçok alanda olduğu gibi bu alanda da lider oldu. Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde yer alan konuları ana tema olarak belirleyen Birikimli öğrenciler her yıl gündemin nabzını tutuyorlar.


SEMPOZYUMUN ANA TEMASI “ŞEHİRLEŞME”

Bu yıl gerçekleştirilecek olan sempozyumun teması “Şehirleşme”. Bayındırlık ve imar faaliyetlerinin...