02 / 05 / 2024

bakanlığın merkez evleri

bakanlığın merkez evleri

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, bakanlığın merkez ve bağlı kuruluşlarının kiraladığı gayrimenkuller meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

TOKİ Aydın Merkez 100 bin konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan TOKİ Aydın Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

Bakanlığın merkez ve bağlı kuruluşlarının kiraladığı gayrimenkuller mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, bakanlığın merkez ve bağlı kuruluşlarının kiraladığı gayrimenkuller meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura çekimi!

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura çekimi 12 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatın kabul edildiği projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Evleri başvuru!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Evleri başvuru dönemi 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 160 adet daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura sonuçları!

TOKİ Aksaray Merkez Evleri kura sonuçları 12 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Ödemelere göre taksitlerin 180 aydan başladığı TOKİ Aksaray Emekli Konutları'nda 300 adet daire emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Evleri başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplamda 80 adet konutun satışa çıkarıldığı projede dairelerin tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Evleri başvuruları 25 Nisan 'da başlıyor.

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Evleri başvuruları bugün başlıyor!

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Evleri başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Eryaman Akın 688 Evleri teslim tarihi!

Eryaman Akın 688 Evleri teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Akın 688 Evleri projesinde dairelerin fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor...

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çorum Merkez Evleri kura çekimi nerede?

TOKİ Çorum Merkez'de yer alan 10 adet konut satışa çıkıyor. Projede 120 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Peki TOKİ Çorum Merkez Evleri kura çekimi nerede?

Bahçeşehir Merkez Evleri satılık!

Bahçeşehir Merkez Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ocak ayında satışa sunulması planlanan proje 25 bin 920 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri Ocak sonunda satışta!

Bahçeşehir Merkez Evleri Ocak ayı sonunda satışa çıkıyor. KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

bakanlığın merkez evleri Haberi

bakanlığın merkez evleri

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, akanlığın merkez ve bağlı kuruluşlarının kiraladığı gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı  Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Arslan, ''Kamu kurumlarının elinde bulunan binaların değişen koşul ve ihtiyaçlar nedeniyle yetersiz kaldığı gerekçesiyle yeni binalara taşındıkları görülmektedir Bakanlıkların kendi arazileri üzerine bina yapmak ya da mevcut yapıları daha kullanılır hale getirmek yerine kiralama yöntemini seçtikleri bilinmektedir'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın soruları:
1- 2010, 2015, 2018, 2019 yılları ile Şubat 2020 itibariyle Bakanlığınız merkez ve taşra teşkilatında, bağlı, ilgili ve ilişkili kurum ve kuruluşlar kiraladığı gayrimenkul var mıdır? Bu kiralama işlemi hangi asfalta yapılmıştır? Söz konusu yıl ve dönemde yapılan ve kira ödemesi miktarı nedir?

2-  2010, 2015, 2018, 2019...