06 / 05 / 2024

Baki Karalı

Baki Karalı

KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Baki Karalı tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Semaver Sokak'ta kuruldu.

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cezair Karalök tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı ve Volkan Hasaltun ortaklığında kuruldu.

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Baki Ziyalı tarafından kuruldu.

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı, Osman Karalı ve Ramazan Dur ortaklığında kuruldu.

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Flo’dan çantalarda yüzde 50 indirim fırsatı!  İşte 27 Eylül 2022 Flo fiyat listesi!

Flo online satış mağazası flo.com.tr’de çantalarda yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. İndirimli olarak satışa sunulan çanta markaları arasında Kinetix, West Polo, byHakan, Garbalia, Strong Bag, Zigga, S.T Rabbit, Karalı Deri gibi tüketicilerin önde gelen tercihleri yer alıyor. İşte Flo fiyat list

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Enes Baki Araz tarafından kuruldu.

Azrk Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azrk Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Baki Azrak tarafından kuruldu.

Bertuğ İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertuğ İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ertuğrul Karal tarafından kuruldu.

Dolar mı alsam yoksa altın mı diye düşünenler dikkat! Ekonomist Baki Atilal en çok kazandıranı açıkladı

Önce FED faiz kararını açıkladı, ardından TÜİK enflasyon rakamlarını verdi. Vatandaşlar önlerini görebilmek için ekonomistlerden açıklama bekliyor. Bir önemli açıklama da ünlü ekonomist Baki Atilal’dan geldi. İşte ayrıntılar…

Baki Karalı Haberi

Baki Karalı

KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Baki Karalı tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Semaver Sokak'ta kuruldu. 


KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...