03 / 05 / 2024

bakırköy 2. meydan

bakırköy 2. meydan

Özgürlük Meydanı'nın yer aldığı Bakırköy'e ikinci meydan projesi geliyor. Bakırköy meydan projesinin Kartaltepe ile Osmaniye mahalleleri arasında yapılması planlanıyor. Yeni meydan ile bir transfer merkezi oluşturulacak...

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık 3+2 dubleks daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Köyiçi Mahallesi 367 ada, 13 parselde yer alan 3+2 dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Ümraniye Mahallesi, 1030 ada, 120 parselde bulunan 2 adet daireyi 6 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 150 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesinin 2. oturumu 24 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Bakırköy'de yer alan Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisini satışa çıkardı. 1. oturumu yapılan arazi ihalesinin 2. oturumu 24 Nisan'da...

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisine 2 firma talip oldu!

Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin yer aldığı İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 2 firma talip oldu.

bakırköy 2. meydan Haberi

bakırköy 2. meydan


Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'e  ikinci bir meydan projesinin olacağını açıkladı. Bakırköy'ün ikinci meydanı Kartaltepe ile Osmaniye mahallerinin arasında planlanıyor. Bakırköy Özgürlük Meydanı geçtiğimiz aylarda bakımsızlığından dolayı gündeme gelmişti.


Kerimoğlu yeni meydan projesi ile ilgili, ”Yeni imar planı çalışmalarında nüfus yoğunluğunu çok artırmadan parsel bazında değil ada bazında çalışmalar yaptık. Mevcut binaların yüksekliğine 1-2 kat ilave edebiliriz ki özellikle küçük esnaf tabir edebileceğimiz müteahhitler de inşaat yapmak istesin. Bakırköy’deki imar alanlarının % 26-% 27’sini oluşturan sokak alanlarını % 16’ya düşüreceğiz. Planlar tamamen kentin tarihi ve kültürel yapısı dikkate alınarak yapıldı. Yeni imar planlarında yaşlımızı, engellimizi de göz önüne aldık. Hatta yeni imar planlarında Bakırköy’e ikinci bir büyük meydan öngörüyoruz. Kartaltepe ve Osmaniye Mahallelerimizin arasında yer alacak ikinci meydan aynı...