06 / 05 / 2024

bakırköy avcılar büyükçekmece metrosu ne zaman açılacak

bakırköy avcılar büyükçekmece metrosu ne zaman açılacak

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar' a da metro müjdesini verdi...

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü - Tüyap ) Revize Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 26.02.2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy’de kentsel dönüşüm tekrar gündeme geldi!

Bakırköy köklü geçmişi ile İstanbul’da eski yapıların bulunduğu ilçelerden biri. Eski yapıların modernize edilmesi ve depreme dayanıklı konutlarda oturmak isteyen vatandaşlar, Bakırköy için kentsel dönüşüm sürecini tekrardan dile getirdi…

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

bakırköy avcılar büyükçekmece metrosu ne zaman açılacak Haberi

bakırköy avcılar büyükçekmece metrosu ne zaman açılacak


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar'a metro müjdesini verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 10 yıllık hizmet dönemlerinde 60 katrilyon yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "İktidara ya da muhalefete ait diye ilçe belediyeleri arasında ayırım yapmadık. Silivri'ye 850 trilyon yatırım yapmış olmamız bunun göstergesidir" dedi.


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, yaptığı konuşmada seçim kampanyasına ilişkin muhalefetin sergilediği tavırları eleştirerek, "Son günlerde görüyoruz, bazıları araç konvoyları oluşturup, bazı yerlerde yavaşlayıp duraklama yaparak trafiği kilitliyorlar. İnsanlara böyle eziyet ederek siyaset yapılmaz" dedi.


Topbaş, "CHP sözcüleri ‘İstanbul'u eski günlerine döndüreceğiz’ diyorlar. Çok özlemişlerse sırf onların hatırı için CHP...