27 / 04 / 2024

Bakırköy Çırpıcı Aktarma Alanı imar değişikliği 2018

Bakırköy Çırpıcı Aktarma Alanı imar değişikliği 2018

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Bakırköy'de 19.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy Satış Memurluğu İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, 278 ada 163 parselde yer alan arsayı 19 milyon 850 bin 325 TL'ye satıyor...

Bakırköy'de 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Bakırköy Sulh Mahkemesi, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 380 bin 200 TL olarak belirlendi.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

İmar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

Bakırköy Belediyesi'nden 6,3 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'ndeki gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli ise 6 milyon 300 bin TL olarak belirtiliyor.

Ak Proje'den Bakırköy ve Küçükçekmece'ye 1.572 konut!

Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de iki yeni proje inşa edecek. Projelerde toplam 1.572 konut yer alacak.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Bakırköy Çırpıcı Aktarma Alanı imar değişikliği 2018 Haberi

Bakırköy Çırpıcı Aktarma Alanı imar değişikliği 2018

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bakırköy İlçesi, Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21 Haziran 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı itirazı bugün askıya çıktı. İmar planı 20 Şubat 2018 tarihinde askıdan indirilecek.

Toplu ulaşım türleri arasında değişim ve aktarma alanında park, çocuk oyun alanı, metro hat ve istasyonlarına ait yapılar, kapalı ve açık otoparklar, otobüs ve taksi durağı yapılabilecek.

Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 192 Ada, 3 ve 29 sayılı parsellere ilişkin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 12.05.2015 tarih ve 714 sayılı Meclis Kararı doğrultusunda hazırlanan imar planı değişikliği için