03 / 05 / 2024

bakırköy kiralık daire fiyatları

bakırköy kiralık daire fiyatları

Konut stokunun eski olduğu ilçede nitelikli konutların fiyatı 1 milyon lira seviyesinde. Ara kat, eski binalardaki 2+1'ler (100 metrekare) 260 bin ile 285 bin lira 120 metrekarelik 3+1'ler 300 bin ile 375 bin lira arasında talep görüyor.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Belediyesi'nden kiralık 95 dükkan!

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde yer alan 95 dükkanı kiraya verecek.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık 3+2 dubleks daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Köyiçi Mahallesi 367 ada, 13 parselde yer alan 3+2 dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Ümraniye Mahallesi, 1030 ada, 120 parselde bulunan 2 adet daireyi 6 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

bakırköy kiralık daire fiyatları Haberi

bakırköy kiralık daire fiyatları


Kentsel dönüşümle ilgili gelişmeler bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını yükseltti.  Konut stokunun eski olduğu ilçede nitelikli konutların fiyatı 1 milyon lira seviyesinde. Ara kat, eski binalardaki 2+1'ler (100 metrekare) 260 bin ile 285 bin lira 120 metrekarelik 3+1'ler 300 bin ile 375 bin lira arasında talep görüyor. 


Kiralamalarda kurumsal firmalarda çalışan kişiler ve hastanede çalışan doktorlar tercih ediliyor. Metro-metrobüse yakın bölgeler tercih ediliyor. Fiyat ortalaması 2+1 ara kat daireler için 1100-1.400 lira arası, bahçe katlar için 950-1100 lira arasında değişiyor. 3+1'lerde ise 1.300-2.000 liraya kadar çıkabiliyor.

Kiralamada incirli, İstasyon ve İstanbul Caddeleri rağbet görüyor. Florya'da yeni emlak fıyatlan metrekarede 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolar düzeyine kadar çıkıyor. Ofislende de rakamlar benzer seviyede. Ayrıca içerisinde marina, otel, avm, deniz otobüsü iskelesi bulunan...