12 / 05 / 2024

bakırköy sağlık kompleksi

bakırköy sağlık kompleksi

Son iki yılda 226 milyon TLlik sağlık yatırımı gerçekleştirilen İstanbula önümüzdeki yıl İkitelli, Süreyyapaşa ve Bakırköy sağlık kompleksleri yapılacak. 3 bin 709 yatak daha hizmete girecek

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Bakırköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık 3+2 dubleks daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Köyiçi Mahallesi 367 ada, 13 parselde yer alan 3+2 dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

bakırköy sağlık kompleksi Haberi

bakırköy sağlık kompleksi

Başta Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere çok sayıda hastane yıkılıp yeniden inşaa edilecek...

Megakent İstanbula iki yılda 226 milyon TL sağlık yatırımı yapıldı, 4 milyar TLlik sağlık yatırımı planlandı. Üç dev sağlık kompleksinin yapılacağı İstanbulda tamamlanan yatırımlarla nitelikli yatak sayısı 4 bin 500e ulaştı. Devam eden yatırımlarla 3 bin 709 nitelikli yatak daha İstanbulluların hizmetine girecek. Bu kapsamda başta Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere çok sayıda hastane yıkılıp yeniden yapılacak.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. İhsan Dokucu, 2012 yılının İstanbulda sağlık yatırımları açısından yıldız yıl olacağını söyledi. Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında kentteki kamu hastanelerinin tamamen yenileceğini, bir kısmının yeniden yapılacağını belirten Prof. Dokucu, 2012 yılında birçok hastanenin projesi ihale edilecek ve İstanbuldaki bütün hastaneler 2015 yılının...