05 / 05 / 2024

bakırköy sahilinde özel imar uygulaması mı yapılıyor

bakırköy sahilinde özel imar uygulaması mı yapılıyor

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'ün sorunlarını anlattı. Bakırköy’ün en önemli sorunları arasında trafik, otopark ve kentsel dönüşümün bulunduğunu söyleyen Kerimoğlu dönüşüm uygulamalarını hayata geçireceklerini belirtti.

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Tapuların hemen verildiği proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

Bakırköy'de belediye mülklerine tahliye!

Bakırköy'deki İstanbul Caddesi üzerinde özel bir şirket tarafından kullanılan Belediyenin mülkiyetinde bulunan tahliye edildi.

Bakırköy City ödeme planı!

Bakırköy City ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Veliefendi Hipodromu'nun karşısında bulunuyor.

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Mustafa Hasan Güzel Şube Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisinin özel bir firmaya satılıp AVM yapılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi AVM mi olacak?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin arazisinin özel bir firmaya satılıp AVM yapılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Bakırköy için trilyonluk proje!

Bakırköy'de Zuhuratbaba Stadı'nın bulunduğu yere modern bir spor kompleksi ve iş yerleri yapılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Bakırköy Semerkand Line satış fiyatları!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Semerkand Line Evleri'nde daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bakırköy Semerkand Line satış fiyatları ne kadar?

Semerkand Line Bakırköy'de lansmana özel yüzde 10 indirim!

Semerkand Line Bakırköy'de lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Toplam 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 1+1, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor.

bakırköy sahilinde özel imar uygulaması mı yapılıyor Haberi

bakırköy sahilinde özel imar uygulaması mı yapılıyor

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’ün sorunlarını, kentsel dönüşümü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan planları anlattı.


- Bakanlığın ilçelere müdahalesini nasıl değerlendiriyorsunuz?


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İBB ve ilçe belediyelerinin görüşünü almadan plan yapmasını doğru bulmuyorum. Özellikle Bakırköy sahildeki bakanlığın planlarına, halkın sahile ulaşımını engellediği için karşı çıkıyorum. Sahildeki yapılaşma ilk olarak dönemin Turizm ve Bayındırlık Bakanlığı’nın 1989 yılında Ataköy Sahilini imara açması ve turizm alanı olarak ilan etmesi ile başladı. Sonrasında Emlak Bankası’nın tasfiyesi ve bu alanın ile özel imar uygulamalarına açılmasıyla satışı gerçekleşti. Belediye olarak bizim ve çevre derneklerinin, meslek odalarının yargıdaki dava ve itirazlarına rağmen yapılaşma devam etti.


- 16/9’un ardından 70 metre kısıtlaması yeterli mi?16/9’un ardından 70 metre kısıtlaması yeterli mi?


İstanbul’da dünyada çok az örneğinde göreceğimiz şekliyle...