02 / 05 / 2024

Bakırköyde dönüşüm olacakmı

Bakırköyde dönüşüm olacakmı

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: “17 Ağustos’tan sonra yapılan tespitlerde binaların yüzde 78’i ağır hasarlı çıktı. Hâlâ böyle. 7 mahallede acilen dönüşüm başlaması için riskli alan ilanı bekliyoruz” dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Kentsel dönüşüm kira yardımına 2023 zammı geldi! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanlar inanamadı! Hemen bakın!

Kentsel dönüşüm kira yardımına 2023 zammı geldi... Tek tek açıklanan bu rakamları duyanlar inanamadı... Hemen bakın...

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bakırköy’de kentsel dönüşüm talebi!

Bakırköy’de bulunan yapıların yüzde 80-90’ı çürük durumda. Vatandaşlar kentsel dönüşüm yapılmasını talep ediyor.

Bakırköyde dönüşüm olacakmı Haberi

Bakırköyde dönüşüm olacakmı

Bakırköy, yüksek sosyoekonomik seviyesiyle kentin en sorunsuz ilçelerinden biri gibi görünmekle birlikte önemli problemleri var. Örneğin zemin yapısı ve bina stoku açısından belki de şehrin en riskli alanlarından biri. 17 Ağustos depreminde büyük hasar gören binaların sayısı hayli fazla. Ve kentsel dönüşüm de henüz başlamış değil. E tabii bir de Bakırköy deyince son yıllarda akla hemen yeşil alan tartışmaları, protesto gösterileri geliyor. Ataköy’deki yeşil alanların imara açılmaması için yapılan mücadeleler, kriz çıkaran inşaatlar... İçinden çıkılmaz haldeki trafik kaosunu da unutmamak gerek... Uzun lafın kısası Bakırköy’e dair konuşulacak çok şey var. İşte tüm bu konularla ilgili merak edilenleri, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na sordum. Buyrun...

İlk döneminiz, yaklaşık bir yıldır başkanlık koltuğunda oturuyorsunuz. Göreve gelir gelmez neyi eksik gördünüz?

Bakırköy çok özel...