29 / 04 / 2024

Bakırköylüler Derneği nerede

Bakırköylüler Derneği nerede

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Bakırköy Şenlik Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi 278 Ada 94 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bakırköylüler Derneği nerede Haberi

Bakırköylüler Derneği nerede

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.


Bakırköy’de 12 yıldır faaliyetlerini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.Kültürel , sanatsal ve sportif faaliyetler alanında ilçede ilk akla gelen Bakırköylüler Derneği’nin yeni binasının açılış törenine Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Dernek binasını gezen katılımcılara daha sonra müzik ziyafeti sunuldu. Oldukça neşeli geçen açılış töreninde dernek üyeleri birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.


Açılış töreninde konuşma yapan Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş, “ Bugün açılışını yaptığımız derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Dernek’te görünen her şeyi buradaki Bakırköylüler yaptı. Semtlerde birliktelik ruhunu tekrar...