29 / 04 / 2024

Bakırküre Architects

Bakırküre Architects

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre liderliğindeki Bakırküre Architects, Y kuşağının ve arkadan gelen Z kuşağının beklentilerini de analiz ederek, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlara entegre olmuş ofisler tasarlıyor…

Bakırküre Architects, Y kuşağına uygun ofis tasarımı yaptı!

Bakırküre Architects, son zamanlarda Maslak'ta cephesi ve formu ile göze çarpan Deloitte'un Genel Müdürlük ofisini tasarladı. Projede Kale Grubu'nun ürünleri kullanılırken, günümüz teknolojik olanakları sağlandı.

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Bakırköy Osmaniye kentsel dönüşüm başlayacak!

Bakan Kurum, 5 yıllık süreçte Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesi'ni sağlam, güvenilir, içinde yaşanabilir sosyal donatı imkanları olan kentsel dönüşüm projesine tabi tutmak istediklerini söyledi...

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde konut yapacak!

TOKİ mülkiyetinde olan İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlik Mahallesi'ndeki arsalar için yeni imar planı hazırlandı. Yeni plana göre zemin+2 katlı binalar yapılabilecek...

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Bakırküre Architects’ten mutlu ve verimli ofisler!

Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre liderliğindeki Bakırküre Architects, Y kuşağının ve arkadan gelen Z kuşağının beklentilerini de analiz ederek, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlara entegre olmuş ofisler tasarlıyor…

Sıfır konutta en yüksek fiyat artışı Üsküdar ve Bakırköy'de!

TSKB Gayrimenkul'ün raporuna göre, İstanbul'da son bir yılda markalı sıfır konutlarda en yüksek değer artışı yaklaşık yüzde 33 ile Üsküdar'da görülürken, Bakırköy'de ortalama yüzde 32, Ataşehir ve Zeytinburnu'nda ise yüzde 25 artış yaşandı.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 750 bin TL'ye 3+1!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı fiyat listesi!

Bakırköy Sahil Apartmanı fiyat listesi dairelerin metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Zaman & Mekan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Bakırküre Architects Haberi

Bakırküre Architects

Bugüne kadar Arçelik, British American Tobacco, ING Bank, Şişecam, Deloitte, Roche Türkiye, Cigna, Borsa İstanbul, Burgan Bank, Tosyalı Holding, Inteltek, Altınbaş Holding, Covestro, Kulüpler Birliği gibi yerel ve uluslararası ölçekteki kurumsal firmalar için “çalışma kültürü çözümleri” üreten Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre, gelişen teknoloji ve sağladığı avantajlarla firmaları yeni yaklaşımlara adapte ediyor.


Açık ofis düzeninde ‘mobil’ bir çalışma anlayışıyla biçimlendirdikleri çalışma mekanlarını, farklı alanlarda ve alternatif biçimlerde iş yapma olanaklarını destekleyecek şekilde planlayan Yüksek Mimar Gürhan Bakırküre; “Teknolojinin sunmuş olduğu imkanları mekanlara entegre etmek aslında ofislerde daha esnek tasarımlar yapmak ve çalışma sistemini kolaylaştıracak senaryolar hazırlamak için bizlere büyük avantajlar sağlıyor. Bazı mimari kararları ve hazırlanacak altyapıları bu gerekliliklere göre şekillendiriyoruz”, diyor.


Ofislerdeki monitörlerin ve toplantı odalarının rezervasyon sistemlerinin kişisel olarak uzaktan...