07 / 07 / 2024

bakteri barındırmayan hortumlar

bakteri barındırmayan hortumlar

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Barınma sorunu öğrencileri de vurdu: O ilde 40 metrekare 1+1 evin kirası 4 bin TL'den başlıyor! 

Türkiye’nin en yoğun öğrenci nüfusunu barındıran şehirlerden biri olan Antalya’da öğrenciler barınma sorununa tepkili. Kentte, 40 metrekare 1+1 evin kirası 4 bin TL'den başlıyor. 

Kamil Okyay Sındır: Fay zonuna konut yapmak büyük risk!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir depreminin ardından konut yapımı için belirlenen rezerv alanın Bornova Fay Zonu üzerinde bulunduğunu dere havzasında konut yapılmasının yaşamsal riskler barındırdığını söyledi.

Ankara’da suçluların barındığı metruk yapılar yıkıldı!

İçişleri Bakanlığı tarafından verilen talimat ile Ankara'da suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk yapıların yıkılması için harekete geçirildi. 

DesignFloor yapı sektörünün yeni gözdesi!

AR-GE süreçlerinde tüketici sağlığını başlıca değerlendiren DesignFloor,  hijyen gereksinimlerini karşılayan A+ ve CE sertifikasyonlarına sahip, neme dayanıklı ve haşere barındırmayan zemin çözümleriyle yapı sektöründe öne çıkıyor.

Elazığ'da mağdur 5 bin aile için barınma merkezi yapılıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Elazığ'daki deprem yardım kampanyasından şu ana kadar 96 milyon lira AFAD'a, 47 milyon lira da Kızılaya geldi. "Sosyal tesislerde 1500 aileyi barındırmayı planladık'' dedi.

İmar barışının komşuları barıştıracak detayları!

13 milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı sona erdirecek olan İmar barışı başvuruları dün resmen başladı. Düzenleme ile birden fazla bağımsız bölümü ve malikini barındıran, apartman tarzı binalara nasıl Yapı Kayıt Belgesi alınacağı da belirlendi...

Yeditepe Üniversitesi yeni hastane açacak!

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, bu yıl yeni bir hastane açacakları söyledi. Bingöl, '' Dünyada ilk kez mimari özellikleriyle mikrop barındırmayan bir hastane olacak'' dedi.

Flexpex Hortum ile suya karışan kimyasalları önleyebilirsiniz!

Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Vestalife Bilkent projesi modern çizgiler barındırıyor!

Ankara'da yer alan Vestalife Bilkent, yüksek katlı bir proje olarak tasarlandı. CaddeMarka'nın Genel Müdürü Emir Furkan, "Proje mimarisi ile modern bir hayatın çizgilerini içinde barındırıyor" dedi.

Antalya Manavgat'ta hayvan barınakları yenileniyor!

Antalya ’nın Manavgat ilçesinde belediye tarafından açılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Barındırma Merkezi’nde yenileme çalışmaları başladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaları yerinde inceledi.

Kaleiçi semti, 3 boyutlu halde sanal ortama taşındı!

Antalya' da, Roma İmparatorluğu' ndan Selçuklular' a kadar uzanan dönemlerin tarihi dokusunu barındıran, günümüzde turistlerin gözdesi haline gelen Kaleiçi semti, 3 boyutlu halde sanal ortama taşındı...

Damlacık sakinleri bölgenin çöplük alanına döndüğünden şikayetçi!

Konak Tüneli nedeniyle boşaltılmaya başlanan Damlacık Mahallesi'nde başka yerde yaşayamayacaklarını belirterek evlerini terk etmek istemeyen bazı vatandaşlar bir tarihi barındıran bölgenin moloz ve çöplük alanına döndüğünden şikayetçi...

Türkiye'nin ilk organik kampüsü: Nişantaşı Üniversitesi!

İnsan sağlığına zarar vermeyen, doğal malzemelerle inşa edilen, nefes alabilen, doğayı kirletmeyen ve radyoaktif barındırmayan Türkiye’nin ilk organik üniversite kampüsu olarak hayata geçirilen Nişantaşı Üniversitesi gelişmeye devam ediyor.

bakteri barındırmayan hortumlar Haberi

bakteri barındırmayan hortumlar

ABD’den Avrupa’ya gelişmiş ülkelerde EN 13618 standardının zorunlu olduğunu ve bu belgeye sahip olmayan hortumların; suyla temas ettiğinde ortaya çıkan bakterilerin zehirli madde salınımı, suda rahatsız edici koku gibi çok sayıda olumsuz durumu da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Tema Yapı Malzemeleri yetkilileri, tüketicileri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri’nin, yenilikçi ürünleri arasına eklediği ‘Flexpex Hortum’un tüm yeterliliklere sahip olduğunu açıklayan yetkililer, “Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve...