19 / 05 / 2024

Bakü Avrupa Oyunları nerede

Bakü Avrupa Oyunları nerede

2015 Bakü Avrupa Oyunları’na sayılı günler kaldı. İlk kez düzenlenecek organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlandı. 6 bin sporcunun 20 branşta 836 madalya için yarışacağı, beşi yeni, yedisi yenilenen, altısı da geçici inşa edilen 18 tesis hazır.

Son Dakika! İstanbul Avrupa Yakası'nda 13 ilçede elektrik kesintisi uygulanacak

BEDAŞ'tan son dakika açıklaması, İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul'un güncel elektrik kesintileri hakkında bilgi veren BEDAŞ bugün, Bağcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer ve 13 ilçede kesinti yapılacak. İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarında sona yaklaşmış olabilir!

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB), merakla beklenen temmuz ayı toplantısında politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, bunun Banka'nın son faiz artırımı olabileceği şeklindeki öngörüler de güç kazandı.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Avrupa firmaları işten çıkarma ile gündemde! Bakın hangi firmalar işçi çıkarımına gitti?

Avrupa'daki yükselen enflasyon, artan faiz oranları ve ekonomik istikrarsızlık, şirketlerin çalışan sayısını azaltma konusunda zorlu bir duruma sürüklüyor. Dünya çapında yaşanan pandeminin pek çok tedarik zincirini ele geçirmesiyle Avrupa da yükselen enflasyonlardan payını aldı.

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

Euro bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Elinde euro olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Mayıs ayındaki politika faizi için 25 baz puanlık artış yapmaya hazırlanırken gözler euro kuruna çevrildi. Euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Elinde euro olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Euronun yönü  kesinleşti! Euro almak isteyenler koşun bakın!

Amerika Merkez Bankası piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı dün açıklandı. Karar sonrasında dolar düşüşe geçerken euro değer kazandı. Peki euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Euro ne kadar olacak? Euro almak isteyenler koşun bakın!

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Hemen bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklayacak. Euro kurunun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Fırtına kopacak!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'den net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun cevabı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi! 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun cevabı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi... 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın...

Bakü Avrupa Oyunları nerede Haberi

Bakü Avrupa Oyunları nerede

6 bin sporcunun 20 branşta 836 madalya için yarışacağı, beşi yeni, yedisi yenilenen, altısı da geçici inşa edilen 18 tesis hazır. Açılış Ulusal Stadyum’da olacak.


Azerbaycan tarihinin en büyük spor organizasyonu Bakü 2015’e sayılı günler kala, müsabakaların yapılacağı tesisler asıl sahipleri sporcu ve seyircileri bekliyor. 2012 yılında Avrupa Olimpiyat Komitesi’nin Azerbaycan’da düzenlenmesine karar verdiği Avrupa Oyunları, 49 ülkeden 6 bini aşkın sporcu, beşi yeni inşa edilen yedisi ise yenilenen on iki tesiste mücadele edecek. 12-28 Haziran tarihlerinde 20 branşta devam edecek yarışlar altı geçici tesisle birlikte toplam 18 tesiste yapılacak.


Oyunların açılış ve kapanış törenleri, yeni inşa edilen 640 milyon 500 bin

dolara malolan 68 bin seyirci kapasiteli Ulusal Stadyum’da gerçekleştirilecek. Açılış seremonisinde 6 bin gönüllü oyuncu ile Azerbaycan’ın ünlü kültür ve...