07 / 05 / 2024

BakYapı rusyada konut mu inşa edecek

BakYapı rusyada konut mu inşa edecek

Bak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, "Bu ülke büyük konut projelerine açık bir pazar. Yakınlığı, ve fırsatlarıyla bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz." dedi

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bakyapı İnşaat Enerji ciro artışında şampiyon oldu!

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Bakyapı 20 yıl vade kampanyasına 4 projesiyle katıldı!

Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı GYODER tarafından başlatılan 20 yıl vade süreli konut kampanyasına Prestij serisinden 4 proje ile destek veriyor.

Bakyapı'dan Bursa'ya 300 milyonluk yeni proje!

Bakyapı, kurulduğu 1991 yılından bu yana 44 projede 10.000 ‘e yakın konut üreterek, “Prestij” markasıyla ürettiği projeler ile yer aldığı bölgelere değer kazandırmayı sürdürüyor. 300 milyonluk bir yatırımla Bursa’da yeni projeye imza atmak için gün sayıyor.

Bakyapı Group Bursa'da yatırımlara devam edecek!

Bugüne kadar 5 bin konut üreten Bakyapı Group, Bursa'da 990 konutluk Prestij Optimum projesine start verdi.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

BakYapı'dan erken teslimat!

BakYapı, Esenyurt'ta teslimine başlanan İstanbul Prestij Park projesinde daireler erken teslim edildi. 2392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alıyor.

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

Bakyapı Konya ve Çanakkale projeleri Ekim'de satışta!

Bakyapı Konya ve Çanakkale projelerinin Ekim ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Projelerden konut sahibi olmak isteyenler vade imkanından yararlanabiliyor. Bak Yapı Çanakkale projesinin Kasım ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor

Prestij Modern'de 3 ayda 780 konut satıldı!

Gayrimenkulde 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, 160 milyon lira yatırımla Bursa'da hayata geçirdiği 918 konutluk Bakyapı Prestij Modern projesinde üç ayda 780 konut sattı...

BakYapı rusyada konut mu inşa edecek Haberi

BakYapı rusyada konut mu inşa edecek


Bak Yapı Rusya yolcusu MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden şirketlerden BakYapı, Rusyalı yatırımcıdan konut projesi teklifi aldı. 


Bak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, "Bu ülke büyük konut projelerine açık bir pazar. Yakınlığı, ve fırsatlarıyla bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz. Avrupa pazarına açılım yapma niyetinde olan şirketimiz için belki de Rusya, Avrupa'ya giriş kapımız olacak"...