04 / 05 / 2024

Balat İnallar

Balat İnallar

Bursa'da otomotivin güvenilir ve istikrarlı ismi İnallar, 25'inci yılını Balat'ta yapımına başladığı İnallar Hayat projesiyle taçlandırıyor.İnallar Hayat, 10 bin metrekare park alanının çevresinde konumlanan 12 blokta yaşamı kolaylaştıran yeniliklerle yük

Orange City Balat'ta yüzde 50 peşinatla vade imkanı!

7 blok olarak yükselen Orange City Balat projesinden yüzde 50 peşinat ve vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor. 

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Cihan Önal tarafından kuruldu.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Önallar Life Bodrum'da son 2 konut! Temmuz'da teslim!

Önallar Life Bodrum'daki son 2 konutun satış süreci devam ediyor. Projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Önallar Flats satışta! Tuzla'ya deniz manzaralı 77 konut geliyor! 

İnşaatına kısa bir süre önce start verilen Önallar Flats projesinde konut satışları başladı. Peki Önallar Flats projesinde yer alan konutların fiyatları nasıl? Projede hangi konut tipleri yer alıyor?

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhani Kayhan tarafından kuruldu.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

Balat 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, Balat Mahallesi, 1790 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Balat İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Karabaş Mahallesi Balat İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Balat İnallar Haberi

Balat İnallar

Bursa'da otomotivin güvenilir ve istikrarlı ismi İnallar, 25'inci yılını Balat'ta yapımına başladığı İnallar Hayat projesiyle taçlandırıyor. Balat'ta 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İnallar Hayat, 10 bin metrekare park alanının çevresinde konumlanan 12 blokta yaşamı kolaylaştıran yeniliklerle yükseliyor. 156 daire olarak planlanan proje, deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel ve drenaj sistemi gibi detaylarla inşa ediliyor. Projede, ısı ve su yalıtımlı çelik çatı, ısı ve ses yalıtımlı doğramalar kullanılıyor. İnallar Hayat, yapı kalitesinin yanında spor ve sosyal olanaklarıyla da ilgi çekiyor.


SPOR SALONU, YÜZME HAVUZU 


500 metre tartan yürüyüş parkuru, kafe, dinlenme ve okuma alanları, 0-6 yaş oyun odası, 7 yaş üzeri oyun odası, fitness alanı, açık ve kapalı yoga ve pilates stüdyoları, kapalı basketbol/futbol sahası, squash kortu, buhar odaları,...